Vaga

Uticaj Venere doprinosi harmoniji i razumevanju u partnerskim odnosima, pa ćete u ovom periodu imati svu podršku koju partner može da vam pruži i slagaćete se bolje nego inače. Ovo je prilika da inicirate razgovore o osetljivim temama, umesto da ih dalje odlažete. Nemojte se plašiti da ćete narušiti harmoniju i sukobiti se sa partnerom, već očekujte da ćete najzad pronaći određena rešenja i razjašnjenja, postići kompromis, ili prihvatiti stvari takve kakve su. Ako ste sami, možete se osećati vrlo entuzijastično i biti posebno raspoloženi za druženje i flert i neko vas može oduševiti i privući. Ipak, ostanite oprezni – umete vi tako da se zanesete i uletite u nešto što uopšte nije ono što želite, a pošto znate to o sebi, nemojte uletati u avanturu, već sačekajte, da vidite da li će se odnos razvijati i da li postoji nešto više od površne privlačnosti. 

Škorpija 

Ljubavni odnosi su u centru pažnje u ovom periodu, i zvezde predviđaju da će ovo biti vreme za pamćenje – u partnerskom odnosu možete oživeti „medeni mesec“ i ponovo se zaljubiti jedno u drugu, uz svu nežnost i sitne pažnje koje toliko volite da dajete i primate. Osetićete onu privilegiju koju imaju parovi koji uvek iznova biraju jedno drugo i ne uzimaju ono najbolje među sobom zdravo za gotovo. Ako ste sami, možete biti u centru pažnje, jer ste vrlo harizmatični u ovom periodu, zračite magičnom privlačnošću, na koju će mnogi reagovati. Uključite sve svoje senzore, da biste među tim osobama izdvojili one koje su neadekvatne (a to može biti teško, jer vam one mogu biti najprijatnije i najšarmantnije) i da biste svoju pažnju poklonili nekome ko to zaista zaslužuje. 

Strelac 

Planetarni uticaj vas može zavrteti i okrenuti za 180 stepeni, tako da gledate u prošlost, umesto u budućnost – svakako ćete se osećati izmešteno iz sadašnjosti, jer se može pojaviti stara ljubav, u mislima i snovima, ali i fizički. Ukoliko ste u partnerskim odnosima, misli i osećanja prema nekome iz prošlosti, mogu se pojaviti inicirani dinamikom vaše veze, zbog nečega što vam u ovom trenutku partner ne pruža, ili upravo zbog onog što vam pruža. Ovo je lekcija u kojoj ćete naučiti više o sebi, o svom stilu vezivanja i o tome zašto vas pojedine stvari „isključuju“, a druge „uključuju“ koliko god pokušavali time da upravljate i da ne reagujete impulsivno. Ukoliko ste sami, vrlo lako se može desiti da se bivša ljubav pojavi pred vašim vratima i da je vi spremno pustite u svoj život i obnovite vezu. I to treba shvatiti kao priliku za bolje razumevanje sebe i za zatvaranje određenih krugova, jer nije izvesno da će ovakav odnos potrajati. 

Jarac 

Ako ste do sada više bili usredsređeni na posao, dnevnu organizaciju i rešavanje praktičnih pitanja, sada se posvetite partneru, jer se već izvesno vreme oseća zapostavljeno i isključeno iz vašeg života. Lako ćete obnoviti povezanost, zajedničkim aktivnostima i uživanjem u stvarima koje volite. Ali ako preispitujete svoj odnos i razmišljate o tome da je vreme da ga prekinete, onda ništa neće biti lako, ne najmanje zbog pitanja „a šta posle“ koje se neumitno postavlja. Strah od samoće ne bi trebalo da vas zadrži u potrošenom odnosu, u kome ste ionako sami, poručuju zvezde. Slobodni Jarčevi se neće dobro osećati sa svojom slobodom – i vas obuzima strah od samoće i pitate se hoćete li ikada naći nekog ko ispunjava vaše standarde, ili prosto treba da snizite kriterijum. Nastavite da se pitate, na kraju ćete postići jasnoću. 

Vodolija 

Ako ste sami, upoznaćete nove osobe, osetićete novu energiju kako vas ispunjava i donosi vam obilje novih ideja i želju za akcijom. Možete sresti nekog ko će vam proširiti vidike i pokazati nove horizonte, a vi ćete tu priliku dočekati spremno – samo je potrebno da vas neko malo inspiriše, motiviše, da vam osvetli stvari iz drugačijeg ugla, da se u vama nešto oslobodi i pokrene. U partnerskim odnosima može doći do varnica koje se neće raspaliti u izlive intimne strasti, već mogu dovesti do zahlađenja i udaljavanja. Nemojte donositi nikakve odluke ako ste ljuti i sumnjate u partnera, radije uzmite malo više vremena za sebe, udaljite se fizički, otputujte negde, da se malo odmorite, saberete misli i obnovite energiju. 

Ribe 

Zvezde poručuju da ne žurite sa započinjanjem romantične veze, ako niste potpuno sigurni da li vam ta osoba odgovara – a verovatno niste potpuno sigurni. Dajte sebi više vremena da bolje upoznate drugu osobu, jer će odnos započet na temelju prijateljstva i poverenja imati sve šanse da se izgradi i održi u stabilnosti. U partnerskim odnosima je dobar period za zajednički rast i razvoj, kroz intenziviranje interesovanja za psihologiju, ezoteriju i istraživanje misterija života i ljubavi. Možete upoznati nekog ko će vas pozvati da se pridružite nekoj duhovnoj praksi, ili grupnoj terapiji i to za vas i vašeg partnera može biti inicirajuće iskustvo, ka onom „nečemu višem“ ka čemu oboje težite. Zajednička putovanja, kao i svaki oblik zajedničke akcije, posla, iskustva, produbiće vaš odnos i podići bliskost na viši nivo poverenja i razumevanja. 

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianlifeestyle

Ako vam se dopao ljubavni horoskop za septembar 2022. godine, pročitajte i naš mesečni horoskop za septembar 2022.

Comments