Leto je bilo u nijansama Barbiecore estetike, a sad nastupa ljubičasti manikir za jesen 2023. koji će obeležiti predstojeću sezonu. Ljubičasta će biti svuda, bez obzira da li se radi o boji lavande, senkama koje ističu oči ili neočekivanom izboru za balayage, ne možete pogrešiti noseći ovu aristokratsku boju. Ljubičasti tonovi su lako prilagodljivi, a najnovija estetika uključuje ljubičasti swirl manikir, koji kombinuje nail art trend sa bojom koja osvaja poglede.

Neke od ideja za ljubičasti swirl manikir će vam omogućiti da izrazite svoju kreativnost i istaknete jedinstveni stil i autentičnost. Bez obzira na to da li se odlučite za pastelne nijanse, svetlucave efekte ili dramatičan art deco, jedno je sigurno – vaši nokti će privući pažnju i postati pravi modni statement u svetu lepote.

Odvažite se da odstupite od neutralnih nijansi i ove sezone prigrlite strastvenu ljubičastu dok eksperimentišete sa zabavnim swirl trendom.

Ljubičasti manikir – najmaštovitiji primeri za jesen 2023.

Minimalistički dizajn

Za one koji preferiraju jednostavnost, minimalistički manikir u nijansama ljubičaste može biti pravi izbor. Diskretna elegancija i suptilna draž ovog tona odiše samopouzdanjem i ultimativnom otmenošću.

Pedeset nijansi ljubičaste

Ako želite da podignete svoj manikir na viši nivo, opredelite se za više nijansi ljubičaste. To je zabavno i neočekivano, i savršeno funkcioniše kombinovano sa statement nakitom. Gradacioni tonovi pokazuju gracioznost i besprekornu estetiku, što će vas izdvojiti u moru primera klasičnih francuskih manikira.

Pastelna i nežna estetika

Pastelne nijanse ljubičaste donose nežnost i svežinu na vaše nokte. Kombinujte ih sa swirl dizajnom za delikatan i ženstven izgled i dobićete izgled koji smiruje i uklapa se uz svaki autfit.

Vijugavi talasi

Ljubičasti swirl manikir može imati izgled vijugavih talasa, dodajući dramatičnu dinamiku vašem izgledu. Ovaj stil će definitivno privući pažnju neobičnošću i autentičnošću.

Blistavi manikir sa šljokicama

Blistavi efekti dodaju glamur vašem ljubičastom manikiru, a sjajni i svetlucavi motivi će osigurati da vaši nokti blistaju u svakom trenutku.

Spiralni francuski manikir

Klasičan francuski manikir nikad neće da ostari, večan i izgled pristaje svačijim noktima i jednostavno može da se prilagodi ličnom stilu, bez obzira na estetiku koju preferirate. Ako ste raspoloženi za estetiku iz devedesetih, okrenite se noktima sa širim vrhom, a ako ste za moderniji izgled – probajte one sa užim. Naravno, zašto se zaustaviti na klasičnom frenču? Dodajte swirl element i stvorite jedinstveni spiralni izgled koji će svakoga u prostoriji ostaviti bez daha.

Inspiracija prirodnim i floralnim elementima

Ljubičasti swirl manikir može se inspirisati prirodnim motivima, poput floralnih motiva, vijuganja reka ili uzoraka na školjkama tj. mermaidcore estetikom. Ukoliko vas privlači stil koji donosi prirodne elemente na vaše nokte, možete da spojite cottagecore sa neodoljivom ljubičastom nijansom. Ovaj izgled ujedinio je estetiku klasičnog frenču, sa cvetnim dizajnom i različitim nijansama ljubičaste, ružičaste i bele.

Art deco elegancija

Swirl manikir inspirisan art deco elegancijom donosi dozu tihog luksuza i misterioznosti. Ovaj dizajn može da se kombinuje sa metalik srebrnim detaljima za dodatni sjaj. Bez obzira na to da li se odlučite za pastelne nijanse u kombinaciji sa metalik estetikom ili još suptilniji izbor, ovaj manikir će istaći vašu umetničku stranu, kreativnost i istančan modni ukus.

Pročitajte i ovo: Cottagecore manikir – romantična estetika koja će obeležiti jesen

Naslovna fotografija: pinterest.com/kbeautyaddiction.com

Milica Nešić

Comments