Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Ženske bubice kao prepreka sreći – to je problem kojim se bavimo danas. Muškarci, nije da vas ne razumemo, samo smo žene, a kad hormoni rade, razum se ne pita šta je u redu, a šta ne. Umemo da budemo ljubomorne na sve i svakoga, da sumnjamo i istražujemo bolje od ikoga, a sve to u ime posesivnosti i ljubavi. Ipak, nekad stvarno preteramo. Baš iz tog razloga vam predstavljamo znakove koji ukazuju na to da vas devojka previše kontroliše.

Momci, obratite pažnju na sledećih osam znakova:

Pravi raspored tvog vremena

To su oni tipovi devojaka koje misle da su toliko neodoljive, da im se sve može, pa čak i da odlučuju umesto vas. Ona je u stanju da prihvati neki poziv na druženje bez tvog pristanka i sigurna je da ćeš odložiti sve planove, samo zbog nje. Malo sebično. Takođe, ima petlju da ti organizuje vreme i govori ti kad i šta da radiš. Evo više nego jasnog znaka da je sa tobom jedna posesivna devojka.

Slika 118 Ljubomorna na sve što je deli od tebe

Nešto novo da prijaviš...?

Uvek je u pravu

Tvoje mišljenje nema nikakav značaj. Nemaš pravo glasa, jer je njena ideja uvek zanimljivija, predlog bolji, a iskustvo veće. Čak i ako greši, ljuti se što je ne podržavaš. Nebitno ako pričate o fudbalu (koji ona ne prati), ubeđena je da će biti izjednačen rezultat. A ako se priča o automobilima… e, tu je već ekspert. Žene su zabranjena tema u njenom prisustvu.

Slika 28 Ljubomorna na sve što je deli od tebe

'Ajmo sad levo, malo desno… Ne, ne, ne, sad opet levo

Smeta joj kako trošiš svoj teško zarađeni novac

Manipulacija je druga reč za “sve hoće da zna” devojku. To joj je osnovno zanimanje i bavi se tobom do najsitnijih detalja. Čak je i zanima na šta trošiš platu i nikada nije, niti će biti u redu ako uplatiš kladionicu – osim ako joj od zarađenih para ne kupiš cipele. Ova kontrola se smatra najgorom, pa bi lepo bilo kada bi svoje kreditne kartice držao dalje od nje. 

Zahteva svu pažnju

“Pažnja, pažnja, ja sam ti devojka i samo mene moraš da gledaš, paziš i maziš!” – tipična izjava jedne kontrolorke. Svaki delić slobodnog vremena i mira pretvara se u vreme posvećeno njoj i njenim potrebama. Ako sami odete u posetu prijatelju ili porodici, sledi histerija.

Planira ti karijeru i život

Ako ona bolje od tebe zna šta ćeš raditi za pet godina i ako je stalno nezadovoljna tvojim životom, očekuje unapređenje, vreme je da pronađeš novu devojku.

Slika 34 Ljubomorna na sve što je deli od tebe

Mogao bi malo češće da usisavaš

Stalno te zove

Mobilni telefon ne prestaje da zvoni. Pa i u šumi da si, ne bi poverovala da nema signal. Još ako odzvoni do kraja, a ti joj se ne javiš, već počinje da gricka nokte i čupa kosu.

Zahtevi, zahtevi, zahtevi…

Zahteva da si tu kada je zaboli stomak, kada polomi nokat, kada je iznerviraju drugarice, majka ili nadređeni. Zaplače ako nisi pored nje kad vidi da se ugojila neki kilogram. Zahteva da je braniš i kad nije u pravu. Pa nisi joj prva pomoć, mora da ima poštovanja i da zna za granicu.

Previše napadna u javnosti

Voli da naglašava vašu ljubav i da se njome hvali. Priređuje vam situacije kada vas u društvu prenapadno ljubi, a to ume da bude, u krajnjem slučaju – neprijatno.

Slika 43 Ljubomorna na sve što je deli od tebe

Želi da svi znaju da ste zajedno. Drugima dokazuje ono što sebi nije mogla

Momci, ako i vi imate kontrolora pored sebe, vreme je da promenite neke stvari. Slobodno podelite svoja iskustva. Znamo da ni vama nije lako.

Da se ogradim, nisu sve žene kontrolori i uprkos svim bubicama umeju divno i požrtvovano da vole. Ali, za svaki slučaj, ipak se držite što dalje od posesivnih žena.

Izvori fotografija: witchdoctor.wordpress.com, www.allspets.com, carpet-cleaningsanmateo.com, astaga.com, pinterest.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice