S obzirom koliko Perrie, Jesy, Anne-Leigh Jade obožavaju da eksperimentišu sa make-upom, u kolekciji se mogu naći i proizvodi koji u sebi sadrže šljokice koje su trenutno mnogo popularne. Zasad je ova beauty linija nažalost dostupna samo u Velikoj Britaniji, ali je nakon uspeha ove kolekcije najavljeno da će se brend širiti i van granica njihove države.

Pored većine proizvoda koji su urađeni u stilu da predstavljaju sve četiri devojke iz Little Mix benda, takođe one imaju i svaka svoju “podliniju” kroz koju svaka može svojim fanovima da približi njen lični ukus i stil po pitanju boja i proizvoda koje preferiraju.

Kod make-up artista širom Britanije ova kolekcija je već naišla na odobrenje i već se uveliko počinje koristiti, stoga mnogi šminkeri koji rade za poznate ličnosti koriste ove proizvode na poznatim ličnostima, a pevačica Jennifer Hudson je samo jedna od njih.

Prvi put su devojke u javnosti koristile svoju prvu liniju šminke u spotu za numeru Bounce Back, koji ujedno obeležava odvajanje devojaka od njihove prvobitne izdavačke kuće za koju su izdale svojih prvih pet studijskih albuma.

Ovo je još jedan veliki korak za ove devojke koje vredno rade otkad su se pojavile u X-Factoru i odnele pobedu u istom još 2011. godine.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/lmxbeauty

Jovan Žihlavski

Comments