Osim što imaju uspešnu modnu liniju PrettyLittleThing x Little Mixdevojke iz jednog od najpopularnijih ženskih bendova, Little Mix, pokrenule su i svoju beauty liniju pod nazivom LMX Beauty. 

Ovo nije nimalo strano da u svetu lepote i nege poznate ličnosti ili kreiraju svoje brendove ili u saradnji objavljuju kozmetičke kolekcije. Pored predstojeće beauty kolekcije Selene Gomez, još neke od žena u industriji zabave godinama unazad lansiraju svoje kozmetičke proizvode. Rihanna je tu sa megauspešnim Fenty Beauty brendom, Kylie Jenner Kim Kardashian su među prvima lansirale svoje beauty linije, a sada su se ovim damama pridružile i Lady Gaga sa svojom Haus LaboratoriesZoe Kravitz koja je u saradnji sa Yves Saint Laurent kreirala svoju prvu liniju šminke i naravno nezamenjiva Victoria Beckham sa svojim brendom.

Šta sve možemo da očekujemo od ove make-up linije?

“Godine eksperimentisanja sa drugačijim beauty lookovima su dovele devojke do tačke u njihovoj karijeri da one odlično poznaju kozmetiku, stoga njihova beauty kolekcija je perfektna i bez ijedne mane. Veoma pigmentovana šminka, kao i nijanse koje idu uz apsolutno svaku boju kože”, rečeno je u saopštenju za medije.

Njihova prva kolekcija se sastoji od highlightera, matiranih ruževa, senki za oči, maskari, veštačkih trepavica, korektora, olovaka za oči i usne, četkica za šminkanje, rumenila, sjajeva za usne i mnogo toga još.

Comments