Suptilno talasati bob

Ako ste malo romantičnija i mirnija duša, imamo bob frizuru i za vas. Ovaj tip bob frizure odlično će stajati i plavušama i brinetama, a ovakve suptilne talase možete postići peglom za kosu – i to mnogo efektnije od figara. Važno je da svi talasi idu u istom smeru, i da budu veoma nežni. Preporučujemo vam da uz ovaj tip bob frizure pramenove koji su vam odmah oko lica šatirate kako bi bili za nijansu svetliji od ostatka vaše kose, kako bi vam lice naknadno došlo do izražaja.

Retro bob sa definisanim loknama

Ako ste ljubitelji definisanih lokni i teksture kose, evo bob predloga za vas. Dužina vaše kose neka bude tik ispod ušiju, odnosno da ne prelazi dužinu vašeg lica. Lokne definišite svojim omiljenim, odabranim proizvodima, a zatim ih blago rastresite kako ne bi izgledale previše namešteno. Možete malo prebaciti razdeljak u stranu i slobodno ostaviti neku nehajnu loknu da vam pređe preko lica.

Kraći loknasti bob

I za kraj, jedan najpraktičniji i najkraći bob do sada – onaj koji možda možete dobiti baš u onom nezgodnom periodu puštanja kratke kose da iznova izraste. S obzirom na njegovu dužinu, lokne će biti jednostavne i pri krajevima, ali one će sigurno ovom tipu bob frizure dati bolju formu i utisak većeg volumena. Dakle, isprobajte je, jer sigurno nemate šta da izgubite!

Naslovna fotografija: instagram.com/taylorlashae

Jovana Pantić

Comments