16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Pogledajte i inspirišite se klasikom i jednostavnošću koju vam modna kuća Dior nudi za tekuću sezonu. Već smo vam predstavili reviju ovog brenda, a sada je pred vama lookbook koji je fotografisao Ričard Pjer Peti (Richard Pier Petit), a pred njegovim objektivom je pozirao Žak Nod (Jacques Naude). Zajedno su uhvatili estetiku kolekcije i naglašene linije odeće.

dior Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior2 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior3 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior4 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior5 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior6 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior7 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior8 e1308153638341 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior9 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior 10 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice