5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Pogledajte i inspirišite se klasikom i jednostavnošću koju vam modna kuća Dior nudi za tekuću sezonu. Već smo vam predstavili reviju ovog brenda, a sada je pred vama lookbook koji je fotografisao Ričard Pjer Peti (Richard Pier Petit), a pred njegovim objektivom je pozirao Žak Nod (Jacques Naude). Zajedno su uhvatili estetiku kolekcije i naglašene linije odeće.

dior Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior2 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior3 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior4 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior5 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior6 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior7 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior8 e1308153638341 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior9 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior 10 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice