Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011.

Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011.

Pogledajte i inspirišite se klasikom i jednostavnošću koju vam modna kuća Dior nudi za tekuću sezonu. Već smo vam predstavili reviju ovog brenda, a sada je pred vama lookbook koji je fotografisao Ričard Pjer Peti (Richard Pier Petit), a pred njegovim objektivom je pozirao Žak Nod (Jacques Naude). Zajedno su uhvatili estetiku kolekcije i naglašene linije odeće.

dior Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior2 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior3 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior4 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior5 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior6 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior7 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior8 e1308153638341 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior9 picnik Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011. dior 10 Lookbook Dior Homme za proleće/leto 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice