Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Loren Konrad (Lauren Conrad) i Kohl’s nam donose letnji lookbook u kome preovlađuju komadi od prirodnih materijala i u trendy nijansama. Majice i haljine su pretežno u cvetnom printu, od finih materijala napravljene su suknje u nežnim tonovima. Čitava kolekcija je ženstvena i romantična. U kolekciji se mogu pronaći i pantalone i šorcevi od džinsa, sandale sa visokim potpeticama, ali i one ravne. Ovo je kolekcija u kojoj će svako pronaći nešto za sebe.

lc lauren conrad summer 2011 01 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 02 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 03 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 04 Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 06 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 07 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 08 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 09 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 10 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 11 Lookbook: Lauren Conrad za Kohls lc lauren conrad summer 2011 12 picnik Lookbook: Lauren Conrad za Kohls
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice