U drugoj epizodi L’Oreal Master Classa, razgovarali smo sa dr Jasminom Lalošević, vlasnicom ordinacije za regenerativnu medicinu i centra Aestheticmed Lalošević, koja se više od 20 godina bavi anti-aging medicinom i u svojoj praksi svakodnevno primenjuje najnovije metode koje dovode do podmlađivanja kože.

Dr Jasmina Lalošević nam, nakon priče o hidrataciji kože, govori o anti-ageingu, koracima koje bi trebalo preduzeti kako bismo odložili starenje kože, kao i o adekvatnoj nezi.

Kako bismo kožu lica što duže učinile svežom i zdravom – a u isto vreme održale njenu prirodnost, na vreme bi trebalo da usvojimo jednostavnu negu u pet koraka, koja će u godinama koje nam predstoje iskazati svoje rezultate.

Našoj koži lica je potrebno više različitih negujućih proizvoda – od kojih je svaki osmišljen zasebno, po zasebnim potrebama svakog od segmenata našeg lica. Ono što svima jeste zajedničko je da im je potrebna hidratacija, a ona se najbolje postiže korišćenjem proizvoda koji sadrže hijaluronsku kiselinu u kombinaciji sa aktivnim sastojkom Pro-Xylane-om.

Hijaluronska kiselina pospešuje zadržavanje i povezivanje molekula vode u našem organizmu koji samim tim utiču na zatezanje i podmlađivanje kože, dok dodatak Pro-Xylane-a utiče na oblikovanje kontura i vraćanje gustine koži.

dr. Lalosevic 2 3 e1609407508436 LOreal Paris Master Class: Sve što treba da znate o ANTI AGE nezi

1. korak – Serum

Serum za lice je koncentrisan proizvod namenjen naprednoj nezi kože lica i vrata. Idealno rešenje za oporavak površinskog sloja kože, koje će je učiniti glatkom i dati joj prirodni glow je L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew serum, koji utiče i na smanjenje bora i očvršćuje je. Ukoliko želite dodatni efekat zatezanja kože koji možete dobiti u samo nekoliko poteza, savršeno rešenje je serum L’Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron, koji je namenjen svim tipovima kože, a pored toga je i brzo upijajući i pruža nemasni finiš.

2. korak – Krema za predeo oko očiju

Ujutru i uveče na temeljno očišćenu kožu, u nežnim polukružnim pokretima naneti L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew kremu za predeo oko očiju, koja sadrži posebni obli metalni aplikator, koji dodatno hladi i umiruje osetljivu kožu oko očiju. Efekti umanjenja podočnjaka su vidljivi odmah, dok su trajniji efekti u vidu zategnutije kože vidljivi već nakon nekoliko nedelja.

3. korak – Dnevna krema

Svakodnevnim nanošenjem dnevne kreme na lice i vrat, pažljivim masažnim pokretima nagore, pružićemo licu potrebnu hidrataciju. Dnevna L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew krema za lice sadrži upravo sastojke najpotrebnije koži, a to su hijaluronska kiselina i Pro-Xylane aktivni sastojak, koji će vašem licu pružiti upravo ono što mu je potrebno – smanjenje bora, vraćanje volumena i oblikovanje kontura. Lansirana je i nova verzija L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew kreme sa SPF-om, koja pruža dodatnu zaštitu.

4. korak – Noćna krema

U noćnim časovima možemo nositi intenzivnije kreme sa dugotrajnijim efektom na našu kožu, a L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew noćna anti-ageing krema u sebi sadrži sve potrebne sastojke za obnavljanje vaše kože lica u toku noći.

5. korak – Ampule za lice

Ukoliko želite da da vaša koža uvek izgleda zdravo, hidrirano i blistavo, predlažemo da u svoju rutinu nege uvstite i ampule za lice, koje hrane kožu, vraćaju joj volumen, vlagu i elastičnost. L’Oreal Paris Revitalift Filler ampule za lice u sebi sadrže čistu hijaluronsku kiselinu i vitamin B5. Kombinacija aktivnih sastojaka za negu kože, vidno će povratiti volumen lica i dodatno doprineti svežini i mladolikom izgledu.

Produkcija: WANNABE MEDIA

Comments