Zašto su najproblematičniji momci u Holivudu obično i najpoželjniji, i zašto ova teorija važi i van Holivuda? “Ti me dopunjuješ” ljubavni kliše se transformiše u “ti me uzbuđuješ” kada se radi o lošim momcima. Loši momci su (dobrim) devojkama misteriozni, nepredvidivi i uzbudljivi. Ova definicija vodi ka lošem završetku, jer iako je teza da se suprotnosti privlače u neku ruku istinita, u ovom slučaju privlačnost se desi iz potpuno pogrešnih razloga. Loši momci obično umeju jako dobro da manipulišu dobrim devojkama, koje zaborave na razum, i obično izađu povređene iz ovakvih priča. Devojke biraju ovakve tipove momaka zbog načina na koji se osećaju zahvaljujući njima – poželjno, fascinatno i jednostavno dobro. Neke devojke misle da će uspeti da pripitome ovakve momke, a neke smatraju da ono što je po pravilu loše po nas (kao što su čokolada i preskupe Jimmy Choo cipele), u stvari donosi najviše radosti i uzbuđenja. Jedan od najzanimljivijih razloga je masovna popularizacija ovakvih likova u medijima.

which hollywood bad boy do you like most Loši momci Holivuda

Džad Lo (Jude Law) je tipičan loš dečko Holivuda. Poznat je po svojoj nestabilnoj vezi sa Sijenom Miler (Sienna Miller) koju je varao sa dadiljom svoje dece, i ona mu je to oprostila, ali na kraju, ipak, nisu ostali zajedno.

colin farrell Loši momci Holivuda

Kolin Farel (Colin Farrell) je dugo bio poznat po statusu najlošijeg momka u Holivudu, poznat po zavođenju velikog broja žena koje je šarmirao svojim Irskim akcentom. U skorije vreme je postao ozbiljniji, i izjavio da ga je uloga oca naterala da odraste.

ff Loši momci Holivuda

Još jedan loš dečko koji je postao dobar, svakako je i Džoni Dep (Johnny Depp) koji je menjao pravila u Holivudu, i verovatno zato i ostaje jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu, i iako nije u braku, srećno je zaljubljen u majku njegove dece, Vanesu Paradi (Vanessa Paradis).

fff Loši momci Holivuda

Pop legenda Robi Vilijams (Robbie Williams) je lomio mnoga ženska srca, ali je sada, kako kaže, pronašao pravu ljubav sa svojom sadašnjom suprugom Aidom Fild (Ayda Field). Nadajmo se da će ova ljubavna priča potrajati.

hg Loši momci Holivuda

Džon Majer (John Mayer) obožava dame, posebno plavuše, i to one poznate! Bio je sa Džesikom Simson (Jessica Simpson), Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), Kameron Dijaz (Cameron Diaz), i mnogim drugim. Poznat je po tome što javno priča o svom seksualnom odnosu sa devojkama, ali nekako uvek uspeva da se izvuče, jer dame ne prestaju da ga obožavaju.

adam levine Loši momci Holivuda

Adam Levin (Adam Levine) je kao glavni pevač grupe Maroon 5 stekao veliku popularnost, posebno među ženama. Zabavljao se sa mnogim poznatim damama, od svetske ”it devojke” Paris Hilton (Paris Hilton) do jedne od najboljih teniserki sveta Marije Šerapove (Maria Sharapova).

 Loši momci Holivuda

Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) je takođe izmenjao mnoge poznate devojke: Britni Spirs (Britney Spears), Kameron Dijaz (Cameron Diaz), a nedavno je okončao i dužu vezu sa glumicim Džesikom Bil (Jessica Biel).

Ovakvih momaka u Holivudu ima još mnogo, ali i svuda oko nas, tako da, dobre devojke, pazite se. Pažnja, komplimenti i uzbuđenje koje ovakvi momci donose može u trenutku nestati kao i njihovo interesovanje za vas, koje je brzinom munje okrenuto ka nekoj drugoj ženskoj personi. Ali, čak i u ovoj grupaciji postoje izuzeci, oni koji imaju stav i imidž lošeg momka, a u suštini su mnogo više od toga. Samo, takvi su retki.


Anastasija Milojević je diplomirani ekonomista koji obožava fotografiju, modu i muziku (bez koje je dan nepotpun). Retko, ali rado slika, a sada najčešće bloguje na Butterfly Dreamer. U potpunosti se slaže sa Marilyn Monroe: “Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet!”

Comments