empreinte monogram13 Louis Vuitton Monogram Empreinte kolekcija

Nema sumnje da svi znamo veliki deo Louis Vuitton istorije. Pre 118 godina, tačnije 1892., napravljena je prva LV City torba sa čuvenim monogram logom na njoj. Vremenom, ovo ime je postalo veoma popularno, a sam Monogram je stekao reputaciju luksuza, sofisticiranosti i stila.

empreinte monogram1 Louis Vuitton Monogram Empreinte kolekcija

Danas, dizajnerski tim LV je osmislio mnoge načine da istakne lepotu monogram šare. Njihov poslednji trik vidimo upravo u najnovijoj kolekciji, za koju ne sumnjamo da će privući pažnju.

empreinte monogram5 Louis Vuitton Monogram Empreinte kolekcija

Korišćena je posebna tehnika, tako da se stiče prvi utisak da je sam logo u koži zapravo sastavni deo fine teksture kože. Dizajn ovih torbi čini ih savršenim izborom za svaku priliku, od casual do formalne.

empreinte monogram12 Louis Vuitton Monogram Empreinte kolekcija

Ova linija obuhvata različite modele: “Lumineuse” u dve veličine, “Bohemian Artsy”, “Inspirée”, ali i manje torbice kao što je “Petillante”, novčanik “Portfeuille Secrete Long” i tašnicu za sitan novac “Portefeuille Secrete Compact”, sve u četiri predivne jesenje boje.

empreinte monogram9 Louis Vuitton Monogram Empreinte kolekcija

Pogledajte i neke slike samo procesa pravljenja torbi ove jedinstvene kolekcije.

empreinte monogram16 2 Louis Vuitton Monogram Empreinte kolekcija louisvuittonmonogramempreinte Louis Vuitton Monogram Empreinte kolekcija louisvuittonmonogramempreinte1 Louis Vuitton Monogram Empreinte kolekcija
Comments