Kako da najzad ostvariš svoj cilj i istrčiš 21K?

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Potrebna ti je manikir ideja za najluđu noć? Probaj ovaj novi trend!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

’’I Bog stvori ženu’’ – tako je najavljena revija, vraćajući nas u vreme mlade Brižit Bardo, pedesetih i šezdesetih i širokih suknji.

Mark Džejkobs pozvao je modele kao sto su Leticija Kasta, Bar Refaeli, Karolina Kurkova i El Mekfirson, želeći da stavi akcenat na sve fizičke atribute koji su dugo bili zanemareni ili čak i nepoželjni na modnim pistama. Uokvirio ih je jednim svežim i ženstvenim izgledom, kosom vezanom u visoke BB konjske repiće, nežnim makeup-om i retro cipelama sa debljom četvrtastom potpeticom.

LouisVuittonready to wearjesenzima201011 1 Louis Vuitton ready to wear jesen/zima 2010/11

Ovaj Louis Vuitton šou je na jedan šarmantan način prikazao i novu kolekciju LV torbi. Urađena je nova varijanta klasične Speedy torbe. Ovde je taj funkcionalan oblik, dizajniran u tridesetim, napravljen iz parčića i sa šljokicama, sa čipkom preko satena ili ispleten metalik nitima u krznu od lisice.

Bez obzira na teški tvid i tamne boje brokata, šifona i drugih tkanina, Džejkobs je na poseban način prikazao odabranu eru i to se moglo videti u njegovim jaknama nabranih naramenica i u očaravajucim bajkovitim haljinama za moderne Pepeljuge.

Editors choice