Morate priznati da je zanimljivo da jedna obična torba sadrži toliko poezije i istorije u sebi.

Jedan od najimpresivnijih i najpoznatijih brendova ikada, Louis Vuitton, izgleda da ima tajni recept za pravljenje isključivo torbi koje postaju najtraženije i najželjenije. Speedy 25 je manja verzija klasične LV Keepall torbe i savršeni je modni detalj za grad i izlaske. U nju staju sve sitnice koje su nam potrebne svakodnevno i izgleda trendi.

Louis Vuitton Speedy 25 postoji u tri osnovne varijante : Damier Azur, Damier Ebene i  Monogram Canvas, napravljene od goveđe kože. Zaista su savršeni aksesoar za svaku priliku i događaj, zahvaljujući svojoj jednostavnoj eleganciji i jedinstvenom dizajnu. Sa svakom novom kolekcijom LV torbi, pojavi se obavezno i Speedy 25 odgovarajućeg dizajna.

speedy Louis Vuitton Speedy 25 torba

Klasična Speedy 25 torbica ima ručke od kože, elegantan katanac sa ključem i naravno potpisom LV, unutra sasvim dovoljno prostora i lako se prepoznaje zahvaljujući LV Monogram šari.

Damier Azur torba je napravljena kao kombinacija između trimovane kože sa spoljašnje strane i tekstilne postave unutar torbe.  Šara neodoljivo podseća na šahovsku tablu. Boje su krem i plava. Vrlo slična njoj je Damier Ebene, ali kao varijanta sa tamnijim braon bojama.

speedy bag Louis Vuitton Speedy 25 torba

Mnoge poznate ličnosti uvek sa sobom nose svoj LV Speedy 25 slatkiš u ruci:
Hilary Duff, Jennifer Love Hewitt, Miley Cyrus, Jessica Simpson.

Izvor fotografija: uk.louisvuitton.com, vogue.com.au

Comments