Iz nekog razloga muškarci koji se međusobno šale i zadirkuju po pitanju svog ponosa, pričaju lovačke priče – iako svi znaju da su one preuveličane i neistinite. Njihov ponos je piton, erekcija ih udara u čelo i prodire ženama do krajnika – sa udaljenije strane. Šašave priče i preterivanja o veličini, izdržljivosti i efikasnosti njihovih penisa, kojima ženama pomeraju mozgove, deo su muškog čoporativnog humora. Ali tu su i laži upućene ženama, koje su sumnjive svakoj dami sa nešto iskustva.

Jednooka zmija

Ponekad muškarci koji nazivaju svoje muško oružje opakim i ubojitim imenima, zaista imaju penis veći od prosečnog. Ali ako su se samo zezali u mešovitom društvu, a onda ostali nasamo sa curom, u situaciji koja vodi u puštanje divlje zveri iz kaveza, onda će vas verovatno upozoriti da im je penis prosečan, a možda će vam reći i tačne dimenzije. Tako će se manje obrukati, ako ste zasita očekivali da vidite jednooku zmiju.

Nikad ga nisam merio

Možda i nije, od kad je izašao iz puberteta i shvatio da mu ponos neće narasti više ni milimetar. Ali ako to govori pokušavajući da bude kul i pokaže kako ima samopouzdanja i kako ga ti muški ego tripovi ne zanimaju, jer hoće da deluje odraslo i opušteno, verovatno ćete tu imati posla sa nekom viršlicom. Inače bi se pohvalio, koliko god da je zreo i pun samopouzdanja.

Lovačke priče o penisu2 Sve njegove izjave o ponosu
Comments