Svaka bajka nastaje iz želje, iz sna koji se nadamo da će se ostvariti. Još od kada je 2003.godine Elio Fiorući (Elio Fiorucci) stvorio svoj brend Love Therapy, ova više filozofija zadovoljstva, imala je za cilj da spoji pozitivnu energiju i sreću tako da snovi postanu deo jave, tako da svako može da doživi svoju bajku svaki dan. Ideja ovog kreatora je da posmatra lepotu iz različitih uglova. Širok spektar odevnih predmeta i aksesoara ovog brenda su odmah prepoznati upravo zbog pozitivne senzualnosti koji prenose, kao i zbog boja, oblika i materijala koji momentalno bude pozitivne emocije.

lovetherapy3 Love Therapy 309932 Love Therapy BabyAngelFiorucci Love Therapy slika21 Love Therapy slika 31 Love Therapy slika Love Therapy elio fiorucci Love Therapy fiorucci blog Love Therapy

Svako ko je otvorenog uma, a želi da pobegne od uniformisanog svakodnevnog oblačenja svoj izlaz može pronaći u Love Therapy brendu. Nije ni čudo što je Coca-Cola dala upravo Fiorućiju da dizajnira specijalnu ediciju flašice Coca-Cola Light.

IT03b Love Therapy IT07b Love Therapy IT11b Love Therapy

Takođe i Fiat je uradio slučnu stvar i dao Fiorućiju da dizajnira i njihov novi Fiat 500.

bb Love Therapy fiat 500 3 Love Therapy

Nikola Trajković je inženjer, pustolov i urbani kreativac. Zakleti Dorćolac koji najviše voli da živi svuda pomalo. Život u Parizu i Istanbulu obogatio je način na koji doživljava modu.

Comments