Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Lovefest od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Lovefest od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Lovefest, najveći muzički i umetnički festival u centralnoj Srbiji, ovog leta biće održan od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Tokom tri festivalske noći publici će se predstaviti i neki od najpoznatijih izvođača elektronske muzike, među kojima su legende detroitske DJ scene Karl Kreg (Carl Craig) i Kevin Saunderson (Kevin Saunderson), italijanski DJ Butch, holandski dvojac Detroit Swindle, kao i Darius Sirosian (Darius Syrossian) i NiCe7. Domaća podrška na glavnoj bini biće Jan Nemeček, Nikola Vemić i Vuk Smiljanić. Prvi dan Lovefest-a biće rezervisan za promociju srpske i regionalne muzičke scene, a osim nastupa grupa ZAA i Stray Dogg, zvezde večeri biće popularni bosanski sastav Dubioza Kolektiv.

Carl Craig Lovefest od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Karl Kreg

Detroit Swindle Lovefest od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Detroit Swindle

Žurke na dve bine

Tokom tri festivalska dana, na Guarana EnergyStage-u nastupiće holandski DJ Gitchell Moore, Desos&Storm, popularni izvođači elektronske muzike iz Srbije – Banda Panda, Igor Jadranin, Doo, Manjane, Kristijan Molnar, Kristina Lalić Subotić, Nemanja Krstić, kao i DJ duo Luka Vuković i Ivan Radojević. Starijim kolegama pridružiće se i Viktor Apostolski iz Skoplja, kao i Bojan Musulin iz Beograda, DJ-evi koji su prošli nedavno završen Lovefest konkurs “Mlade nade”.

Ovogodišnji omladinski festival Lovefest biće održan u okviru deset zona, na 11 lokacija u centru Vrnjačke Banje. Osim muzičke, festival će imati još devet zona i time nastaviti projekat razvoja omladinskog aktivizma i promocije mladih u centralnoj Srbiji. Tako će svi posetioci Cinema zone imati priliku da pogledaju studentske filmove mladih učesnika koji prođu Lovefest konkurs. Publika će tokom dana moći da poseti izložbu fotografija i radova mladih umetnika na Photo i Graffiti zonama, ali i da se edukuje u okviru Workshop i Eko radionica. Najmlađi posetioci festivala moći će da se igraju i uživaju sa vršnjacima na Kids zoni u okviru koje će biti organizovani i brojni programi za mališane. Za sve one koji žele da se bave sportom na raspolaganju će biti Street Basket i Extreme zone.

Festivalska publika će imati priliku da rezerviše i svoje mesto u Lovefest kampu, koji će biti smešten u blizini jezera u centru Vrnjačke Banje.

Rasprodate promotivne ulaznice

Promotivni kontigent karata po ceni od 999 dinara rasprodat je za samo nekoliko dana od početka prodaje. Najbrži posetioci imali su jedinstvenu priliku da do svoje Lovefest ulaznice dođu sa popustom od 50 odsto u odnosu na punu cenu paketa. Trenutna cena trodnevnih ulaznica je 1,299 dinara, a organizatori najavljuju da će sledeća biti 1,599 dinara. Pred početak festivala cena karte za tri festivalska dana biće 1,899 dinara, a posetioci mogu da kupe ulaznice u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

Editors choice