5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Lovefest, najveći muzički i umetnički festival u centralnoj Srbiji, ovog leta biće održan od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Tokom tri festivalske noći publici će se predstaviti i neki od najpoznatijih izvođača elektronske muzike, među kojima su legende detroitske DJ scene Karl Kreg (Carl Craig) i Kevin Saunderson (Kevin Saunderson), italijanski DJ Butch, holandski dvojac Detroit Swindle, kao i Darius Sirosian (Darius Syrossian) i NiCe7. Domaća podrška na glavnoj bini biće Jan Nemeček, Nikola Vemić i Vuk Smiljanić. Prvi dan Lovefest-a biće rezervisan za promociju srpske i regionalne muzičke scene, a osim nastupa grupa ZAA i Stray Dogg, zvezde večeri biće popularni bosanski sastav Dubioza Kolektiv.

Carl Craig Lovefest od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Karl Kreg

Detroit Swindle Lovefest od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Detroit Swindle

Žurke na dve bine

Tokom tri festivalska dana, na Guarana EnergyStage-u nastupiće holandski DJ Gitchell Moore, Desos&Storm, popularni izvođači elektronske muzike iz Srbije – Banda Panda, Igor Jadranin, Doo, Manjane, Kristijan Molnar, Kristina Lalić Subotić, Nemanja Krstić, kao i DJ duo Luka Vuković i Ivan Radojević. Starijim kolegama pridružiće se i Viktor Apostolski iz Skoplja, kao i Bojan Musulin iz Beograda, DJ-evi koji su prošli nedavno završen Lovefest konkurs “Mlade nade”.

Ovogodišnji omladinski festival Lovefest biće održan u okviru deset zona, na 11 lokacija u centru Vrnjačke Banje. Osim muzičke, festival će imati još devet zona i time nastaviti projekat razvoja omladinskog aktivizma i promocije mladih u centralnoj Srbiji. Tako će svi posetioci Cinema zone imati priliku da pogledaju studentske filmove mladih učesnika koji prođu Lovefest konkurs. Publika će tokom dana moći da poseti izložbu fotografija i radova mladih umetnika na Photo i Graffiti zonama, ali i da se edukuje u okviru Workshop i Eko radionica. Najmlađi posetioci festivala moći će da se igraju i uživaju sa vršnjacima na Kids zoni u okviru koje će biti organizovani i brojni programi za mališane. Za sve one koji žele da se bave sportom na raspolaganju će biti Street Basket i Extreme zone.

Festivalska publika će imati priliku da rezerviše i svoje mesto u Lovefest kampu, koji će biti smešten u blizini jezera u centru Vrnjačke Banje.

Rasprodate promotivne ulaznice

Promotivni kontigent karata po ceni od 999 dinara rasprodat je za samo nekoliko dana od početka prodaje. Najbrži posetioci imali su jedinstvenu priliku da do svoje Lovefest ulaznice dođu sa popustom od 50 odsto u odnosu na punu cenu paketa. Trenutna cena trodnevnih ulaznica je 1,299 dinara, a organizatori najavljuju da će sledeća biti 1,599 dinara. Pred početak festivala cena karte za tri festivalska dana biće 1,899 dinara, a posetioci mogu da kupe ulaznice u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

Editors choice