Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Zašto ne biste otišli na izlet elegantni i sa stilom? Isto pitanje postavio je kreativni tim modne kuće Hermès, te odmah potom osmislio sjajno rešenje. Predstavljamo Vam Erme Keli (Hermès Kelly) piknik torbu koja je idealna za trenutke uživanja na udobnom ćebetu u prirodi, dok grickate hranu koju ste poneli od kuće.

Ova tašna napravljena je od pletenog pruća i barenia teleće kože. Pored svoje lepote, izdvaja se po izuzetnoj funkcionalnosti i praktičnosti koja apsolutno nikada ne izostaje kada je u pitanju Hermes brend. Kako primećujemo, ona predstavlja svojevrsnu kombinaciju umetnosti pletenja, tkanja i oblikovanja kože, baziranu uglavnom na ručnom radu.

1 hermes1 Luksuz na travi: Hermès Kelly Picnic torba 2 hermes1 Luksuz na travi: Hermès Kelly Picnic torba

Kako bi nam na najbolji način približili ovu torbu i dokazali da im mašte i inspiracije nikad ne nedostaje, Hermès je na svojoj Internet stranici objavio nekoliko fotografija legendarne torbe. Sačinjena je od namirnica koje u nju možete spakovati, počev od hrskavih bageta, sira, svežeg voća i povrća, sve do neizostavnih sastojaka svakog sendviča.

3 hermes Luksuz na travi: Hermès Kelly Picnic torba 4 hermes Luksuz na travi: Hermès Kelly Picnic torba 5 hermes Luksuz na travi: Hermès Kelly Picnic torba 6 hermes Luksuz na travi: Hermès Kelly Picnic torba 7 hermes Luksuz na travi: Hermès Kelly Picnic torba 8 hermes Luksuz na travi: Hermès Kelly Picnic torba

Da ovako prikazanu želimo da je pojedemo, sasvim je sigurno, kao i to da se za nju lista čekanja polako popunjava. Cena još uvek nije poznata, ali ona će biti prava sitnica za verne ljubitelje Hermès Kelly i Birkin aksesoara.

Hermes 600 Luksuz na travi: Hermès Kelly Picnic torba

Hermès Kelly torba jedna je od onih koje možemo nazvati klasičnim, te je zbog toga uspela da održi status vanvremenskog modnog komada.


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik  kreativne džungle Imagine, Create, Enjoy“. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Editors choice