Luksuzni restoran “Ciel de Paris” je biser modernog dizajna glavnog grada Francuske. Smešten u srcu grada, odlikuje ga moderan dizajn i vrhunska usluga. Preporučuje se svim hedonistima i onima koji grad svetlosti žele da sagledaju iz drugačijeg ugla. Pogled koji prekriva grad spušta se sa velikih prozorskih okvira i gotovo da nema granice. Mnogi kažu da Pariz najlepše izgleda noću – upravo onda kada se posmatra sa prozora ovog prefinjenog restorana.

Smešten je na 56. spratu poznate kule Montparnasse. Jednom kada dođete u ovaj kutak, poželećete da se iznova vraćate. Oni koji su imali tu čast da budu, makar na trenutak, deo ovog ambijenta, kažu da je osećaj magičan i da će večno pamtiti posetu ovom restoranu koji je dizajnirao Noa Dušafur Lavrans (Noé Duchaufour-Lawrance). Zlatna svetla u enterijeru i ona koja krase grad pričaju neverovatne priče. Kako vam se dopada ovo maestralno delo?

Ciel de Paris restaurant 2 Luksuzni restoran: “Ciel de Paris”

Dobrodošli u modernu bajku

Ciel de Paris restaurant 10 Luksuzni restoran: “Ciel de Paris”

Svaki ćošak je iskorišćen

Ciel de Paris restaurant 9 Luksuzni restoran: “Ciel de Paris”

Čiste nijanse - asocijacija za luksuz

Ciel de Paris restaurant 6 Luksuzni restoran: “Ciel de Paris”

Pod svetlima stila


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments