10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

U Mercator Premium Supermarketu “Beograđanka”, karving majstor Pavel Hrćan juče je ovom drevnom veštinom rezbarenja voća i povrća ukrašavao bundeve, u prisustvu velikog broja zainteresovanih potrošača. U rezbarenju su najviše uživali najmlađi posetioci Mercator Premium Supermarketa “Beograđanka”.

Osim što je simbol praznika Noć veštica i savršen materijal za rezbarenje, bundeva je jedan od najzdravijih sastojaka u ishrani. Podjednako se preporučuje osobama svih uzrasta, trudnicama i vegetarijancima, a često se koristi i u makrobiotičkoj ishrani. U Mercator Premium Supermarketu “Beograđanka” mogu se naći proizvodi kao što su bundevino ulje i bundevin puter.

DSCN0308 Magična bundeva kao inspircija nedelje

Kreativnim pokretima i sa puno pažnje Pavel Hrćan, karving majstor, davao je bundevama potpuno nov izgled, na radost svih posetilaca

Izrezbarenih usta i očiju, bundeva ima čast da širom sveta obeležava Noć veštica – praznik strašnih mitskih bića, spodoba i veštica. U nedelji kada se ovaj praznik slavi širom sveta, bundeva je izabrana za inspiraciju nedelje u Mercator Premium Supermarketu “Beograđanka”. Kreativnim pokretima i sa puno pažnje Pavel Hrćan, karving majstor, davao je bundevama potpuno nov izgled, na radost svih posetilaca.

“Na pomen Noći veštica, neminovna asocijacija su izrezbarene tikve. Malo ko zna da je ova tradicija nastala od keltskog verovanja da je glava najmoćniji deo tela pa se upravo zbog toga bundevi daje lik. Redovni posetioci Mercator Premium Supermarketa su već upoznati sa lepotom karvinga, u kojem su mogli i danas da uživaju”, izjavio je gospodin Hrćan.

DSCN0310 Magična bundeva kao inspircija nedelje

Ova tradicija nastala je od keltskog verovanja da je glava najmoćniji deo tela pa se upravo zbog toga bundevi daje lik

U ponudi Mercator Premium Supermarketa “Beograđanka” nalazi se oko 12,000 artikala, ekskluzivnih linija poznatih svetskih i domaćih brendova, koji ispunjavaju zahteve kupaca sa istančanim ukusom. U Supermarketu potrošači mogu da kupe sve od egzotičnog voća, povrća i svežih salata. Specifičnost ponude čini više od 220 organskih artikala, među kojima su i najnoviji vegetarijanski hlađeni proizvodi, 160 artikala sa oznakom dijetetski proizvod, 90 bezglutenskih kao i 220 makrobiotičkih proizvoda.

Editors choice