Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

U Mercator Premium Supermarketu “Beograđanka”, karving majstor Pavel Hrćan juče je ovom drevnom veštinom rezbarenja voća i povrća ukrašavao bundeve, u prisustvu velikog broja zainteresovanih potrošača. U rezbarenju su najviše uživali najmlađi posetioci Mercator Premium Supermarketa “Beograđanka”.

Osim što je simbol praznika Noć veštica i savršen materijal za rezbarenje, bundeva je jedan od najzdravijih sastojaka u ishrani. Podjednako se preporučuje osobama svih uzrasta, trudnicama i vegetarijancima, a često se koristi i u makrobiotičkoj ishrani. U Mercator Premium Supermarketu “Beograđanka” mogu se naći proizvodi kao što su bundevino ulje i bundevin puter.

DSCN0308 Magična bundeva kao inspircija nedelje

Kreativnim pokretima i sa puno pažnje Pavel Hrćan, karving majstor, davao je bundevama potpuno nov izgled, na radost svih posetilaca

Izrezbarenih usta i očiju, bundeva ima čast da širom sveta obeležava Noć veštica – praznik strašnih mitskih bića, spodoba i veštica. U nedelji kada se ovaj praznik slavi širom sveta, bundeva je izabrana za inspiraciju nedelje u Mercator Premium Supermarketu “Beograđanka”. Kreativnim pokretima i sa puno pažnje Pavel Hrćan, karving majstor, davao je bundevama potpuno nov izgled, na radost svih posetilaca.

“Na pomen Noći veštica, neminovna asocijacija su izrezbarene tikve. Malo ko zna da je ova tradicija nastala od keltskog verovanja da je glava najmoćniji deo tela pa se upravo zbog toga bundevi daje lik. Redovni posetioci Mercator Premium Supermarketa su već upoznati sa lepotom karvinga, u kojem su mogli i danas da uživaju”, izjavio je gospodin Hrćan.

DSCN0310 Magična bundeva kao inspircija nedelje

Ova tradicija nastala je od keltskog verovanja da je glava najmoćniji deo tela pa se upravo zbog toga bundevi daje lik

U ponudi Mercator Premium Supermarketa “Beograđanka” nalazi se oko 12,000 artikala, ekskluzivnih linija poznatih svetskih i domaćih brendova, koji ispunjavaju zahteve kupaca sa istančanim ukusom. U Supermarketu potrošači mogu da kupe sve od egzotičnog voća, povrća i svežih salata. Specifičnost ponude čini više od 220 organskih artikala, među kojima su i najnoviji vegetarijanski hlađeni proizvodi, 160 artikala sa oznakom dijetetski proizvod, 90 bezglutenskih kao i 220 makrobiotičkih proizvoda.

Editors choice