Uvek su se sve žene sveta ugledale na neke poznate dame i imale često neku od njih kao svog idola i uzor. Tako je i kada je moda u pitanju, ali i kada su u pitanju neki životni saveti, saveti za negu, a pored mode i svega ostalog, nezaobilazna je i šminka. U poslednjih nekoliko godina najviše se kopira najpoznatija starleta, Kim Kardašijan, koja je mnoge beauty i makeup trendove uvela u ženski svet. Međutim, mnogo pre nje, postojala je dama koja je zadivila ceo svet, a snaga njenog delovanja nije ni do dana današnjeg opala, niti prestala da očarava. Naravno da je reč o Merilin Monro, ženi koja je promenila svet.

Njen izgled se oponašao i “kopirao” od trenutka kada se za nju saznalo, a i danas postoje one koje bi da budu poput ove zanosne dame. Baš zbog toga je i vreme da se otkriju tajne i da se sazna kako je to izgledalo kada se Merilin spremala za neka javna pojavljivanja, kao i koje je trikove koristila da bi izgledala bolje i lepše.

Makeup TRIKOVI Merilin Monro4 Makeup TRIKOVI Merilin Monro

Merilin Monro je koristila jedan proizvod koji verovatno imate u svojoj kući i često ga koristite u nezi suve kože, za lice i poboljšanje izgleda šminke. Još mnogo nego su se zvanično pojavili, prajmer i hajlajter su bili u svakodnevnoj upotrebi ove dame. Vazelin je koristila kao podlogu za nanošenje pudera, a onda na kraju šminkanja je takođe vazelin nanosila kao hajlajter na vrhovima jagodica, vrhu nosa i gornje usne, kao i iznad obrva.

Comments