“Smokey eyes” je vanvremenski sexy look od koga mnoge žene beže baš zbog njegove “težine”. Ipak, ovakav način šminkanja ne mora da bude toliko “jak” i upečatljiv, već se lako možeš “igrati” sa jačinom i bojom senke onako kako to tebi odgovara. Svakako, naš savet je da budeš smela i već danas isprobaš ovaj zavodljivi način šminkanja! U novoj epizodi serijala “Sve za lepotu” otkrivamo ti kako da korak po korak postaneš prava zavodnica!

Korak 1

Najpre, da bi ti šminka stajala tokom cele večeri, lice naprskaj AVON MAGIX PRIME AND SET SPREJOM.

Korak 2

Za savršeni, prirodni ten, nanesi AVON CALMING EFFECTS TEČNI PUDER, a najbolji način da tvoje lice izgleda savršeno, nikako kao da imaš “masku” na licu, jeste da koristiš sunđer.

Korak 3

Za delove lica koje voliš i želiš da naglasiš, upotrebi AVON MAGIX ILLUMINATOR. Naročito obrati pažnju na “T” zonu.

Korak 4

AVON PRESSED POWDER PUDER U KAMENU će ti omogućiti sjajnu mat “završnicu”.

Korak 5

Na jagodice nanesi AVON FACE PEARLS kako bi dobila sjajan, blistav i svež ten.

Korak 6

Najzad, prelazimo na “smokey eyes”. Kao što si za šminkanje pripremila lice, tako bi trebalo da pripremiš i kapke. AVON EYE SHADOW PRIMER nanesi na kapke kako bi senka bila postojana tokom cele večeri.

Korak 7

Za lak i brz “smokey eyes” look koristimo AVON TRUE COLOUR SMOKEY GRAY PALETU.

Korak 8

Nakon nanošenja senke, korak po korak, kao što je naznačeno u samoj paleti, dramatičan izgled možeš postići uz pomoć AVON GLIMMERRSTICK EYELINER BLACKEST BLACK OLOVKE ZA OČI.

Korak 9

Šta je “smokey eyes” look bez sjajnih trepavica? Uz AVON TRUE MASKARU tvoje oči će izgledati krupnije, trepavice će biti savršeno uvijene i sa četiri puta više volumena. Obavezno je isprobaj!

Korak 10

Na kraju, kako bi naglasila oblik i boju obrva isprobaj AVON PERFECT EYEBROW KIT.

Korak 11

Tvoje oči sada izgledaju odlično, a s obzirom na to da je na njima akcenat, za usne odaberi nežnu boju, kao što je AVON PERFECTLY MATTE KARMIN u nijansi MOCHA.

Pročitajte još i ovo:

Tri makeup proizvoda za postizanje glamuroznog izgleda

Kako da se šminkaš prema obliku lica?

Makeup tutorial: Nude look