Nedostaje vam taj podsticaj, da se osećate željeno, ženstveno, izazovno, da vidite sebe očima strasti druge osobe, čini vam se da vas niko ne primećuje i da ste postali nevidljivi, zato što ste izgubili tu iskru u sebi. Pa, postoji puno malih stvari koje možete odmah učiniti za svoje samopouzdanje i za raspirivanje te varnice, za koju vam se čini da je nestala. 

Fantazirajte sami sa sobom 

Priredite sebi čitav program – istuširajte se, sredite se, upalite sveće, napravite atmosferu, odvojte neko vreme za igru sa sobom. Ostvarite sebi fantaziju, bez ikakvih kočnica, to je samo za vas. Vaš um je slobodan da kreira slike koje vas uzbuđuju, ako vam treba više podsticaja, pronađite odgovarajuće pornografske sadržaje. I ne žurite. Igrajte se sami sa sobom, koliko god hoćete i možete i pružite sebi strastveno zadovoljstvo. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Kad god negde idete, igrajte ulogu svog najmoćnijeg JA 

Kad izlazite iz kuće, spremite se za nastup pred publikom, ili sastanak sa osobom koja vas uzbuđuje. Doterajte se, našminkajte i obucite tako da se osećate kao zvezda. Hodajte odmereno, pravih leđa, ne žurite. Gledajte se u izlozima – videćete najmoćniju verziju sebe u akciji. 

Oslobodite se tuge i bola u srcu 

Sedite sami sa sobom i razmišljate o svojim najranjivijim ličnim pričama, o onome što retko ko o vama zna, ili što nikome niste ispričali. Napišite tu priču, a kada je napišete, pošaljite je osobi kojoj najviše verujete. Neka ona bude svedog vašeg bola, tako ćete se oslobodite (simbolično i energetski) dela terata srama i krivice koji nosite u srcu. 

Comments