Bez obzira na to koliko je vaša veza jaka i posebna, uvek je potrebno raditi na njoj i održavati tu iskru koja je krasi. Bez stalnog truda i napretka, u jednom trenutku možete shvatiti da ste zaglavljeni u rutini i da vas vaš partner jednostavno više ne ispunjava, i da se sve to moglo sprečiti da ste na vreme poradili na vašoj vezi. Nekada su to naizgled obični momenti koji čine da se osećate prisnije, poput razgovora o danu koji je iza vas ili zajedničkom šetanju kućnog ljubimca. Ukoliko želite da ostanete srećni, voljeni i duboko povezani, ovo su neki od malih poteza kojima ćete ojačati i poboljšati vašu vezu.

Pitajte, ne pretpostavljajte

Bez obzira na to koliko dobro poznajete svog partnera, opasno je pretpostavljati šta on to misli ili želi, naročito tokom teških momenata. Iako jeste bliski, nemoguće je da mu pročitate misli, stoga ga pitajte o čemu razmišlja i šta ga muči, bez donošenja preuranjenih zaključaka.

Komunicirajte tokom dana

Vrlo je verovatno da radite na različitim radnim mestima koja su udaljena i da nemate vremena da se nađete tokom dana, stoga je bitno da barem na neki način održavate redovnu komunikaciju. Izdvojite vreme za kratku poruku, poziv, ili sa njim jednostavno podelite meme sa Instagrama koji vas je tog jutra nasmejao.

Comments