Možeš da imaš sjajnu figuru, još bolju garderobu, perfektan stil i uvek sređenu frizuru, ali ako neki detalji nisu na svom mestu – džaba! Prosto, postoje sitnice oko kojih se treba više potruditi iako je reč baš o sitnicama, jer znamo da je jedan detalj dovoljan da potpuno unapredi ili pak unazadi tvoj celokupan izgled. Možda ovo znaš, možda i ne, ali danas ti otkrivamo male tajne perfektnog izgleda šta god da obučeš!

Pronađi odgovarajući veš! Nema ničeg goreg od veša koji se ocrtava i to ne samo u estetkom smislu već i u smislu toga kako se ti osećaš. Dobar i odgovarajući komad veša će učiniti da se osećaš prijatno i opušteno, a to će se na tebi i te kako videti.

Nemoj nositi više upadljivih trendova odjednom! Na primer, pačvork farmerke su same po sebi jako upadljive, naravno i moderne, ali neće izgledati toliko dobro uz upadljivu košulju i upadljive cipele. Prosto, napadno je. Neka akcenat bude na jednom efektnom komadu.

Pažljivo biraj i kombinuj oversized komade! Ukoliko ne želiš da izgledaš punije nego što jesi, oversized komad nosi uz njegovu suprotnost za savršeni balans. Na primer, maksi suknja u mnogo slojeva dobro će izgedati uz jednostavnu, uzanu majicu, a za ptpuni utisak, ponesi i neku statement ogrlicu.

tasna Male tajne kako da uvek izgledaš sjajno u onome što obučeš
Comments