Ne preteruj sa aksesoarima! Manje je više i bolje od “more is more”. Ukoliko si svoju jednostavnu kombinaciju upotpunila tašnicom koja je sama po sebi “wow” i odmah pada u oči, uz nju ponesi odgovarajuće cipele i otprilike je to to. Nema potrebe za dodavanjem još gomile nakita jer će samo odvlačiti pažnju sa onoga što je zaista dobro i – dovoljno.

Proveri šlic! Svečani događaji uglavnom zahtevaju elegantne haljine i mnoge od njih imaju šlic. Obuci haljinu, obuj cipele koje planiraš da obuješ i prošetaj kako bi proverila koliko si pokretljiva u toj kombinaciji i, još važnije, da li šlic nije preveliki i da li ne pokazuješ previše kože. Ne želiš da izgledaš neukusno!

Nauči kada da uvučeš bluzu ili košulju u pantalone! U suštini, ako ti pantalone dobro stoje, mislimo na guzu, uvuci ono što nosiš gore kako bi suptilo istakla ono što imaš. Naravno, to će “raditi” samo u slučaju odgovarajućeg komada. Tunika baš i nije praktična za uvlačenje, a neće izgledati dobro čak ni na svim modelima pantalona. Dobar spoj su, recimo, tunika i “skinny” pantalone.

Ne pokazuj previše grudnjaka! Sada je u trendu nositi čipkane grudnjake koji će diskretno vireti ispod lagane majice na bretele. Ali, akcenat je na “diskretno”. Malo čipke je seki, previše će biti vulgarno.

Crop top je samo za pantalone i suknje visokog struka! I tačka.

krop top Male tajne kako da uvek izgledaš sjajno u onome što obučeš
Comments