Prvih sat vremena na poslu uglavnom ukazuju na to kako će izgledati ostatak vašeg dana. Ukoliko vam dan na radnom mestu započne haotično, biće dobro ako potpuno ne odlepite do kraja radnog vremena. Međutim, prvih sat vremena koji proteknu onako kako bi trebalo, mogu osigurati lak i produktivan dan na poslu. Otkrićemo vam koje su to stvari koje bi trebalo da vam pređu u naviku kada je u pitanju početak radnog dana.

Pozdravite se sa svima

Možda vam se čini trivijalno i nepotrebno trenutno, ali verovali ili ne ovo će vašem danu dati vrlo pozitivan start. Bez obzira na to sa kim se pozdravljate. Jedno toplo “dobro jutro” i jednostavano rukovanje ili poljubac uspostaviće prijateljsku atmosferu.

Strategije i prioriteti

Morate imati makar ideju, ako ne i ceo plan za dan pred vama. Prosto se zapitajte: šta je moj cilj danas? Napravite plan liste prioriteta, makar u glavi.

thingsyoumustdointhefirsthourofeveryworkday2 1398686943 Male tajne uspešnih: Osam stvari koje morate uraditi na početku radnog dana

Proverite kalendar

Otvorite rokovnik, pregledajte datume koji dolaze i obaveze koje imate, to je neophodno za produktivan dan. Nakon toga bićete mirni, i znaćete tačno na šta i u kojoj meri da usmerite energiju.

Comments