Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Tridesete su nešto poput “obećane zemlje” – svi te bodre i podržavaju u trenutku kada na rođendanskoj torti prvi put ugasiš svećicu sa početnim brojem tri, obećavaju ti da će to biti najbolje godine tvog života, da ćeš biti samouverenija, samosvesnija, moćnija i šta ti ja znam šta još, ali svi nekako izbegavaju da spomenu činjenicu da si, kada uđeš u tridesete, ipak malo starija nego što si bila i da to već počinje da se vidi na tvojoj koži (da ne govorim o tome koliko ti se metabolizam usporava i kako jedva uspevaš da skineš tih nekoliko kilograma viška!). OK, ovo sada zvuči kao kataklizma ali stvarno nije! Sve to što ti obećavaju i jeste 100% tačno, ali osim što treba da se raduješ ovom novom životnom poglavlju, trebalo bi i da sama napraviš nekoliko dodatnih koraka kako bi ga učinila još lepšim i bezbrižnijim. Muče te (prve) bore? Evo šta možeš da uradiš po tom pitanju kako bi usporila njihov nastanak, a ubrzala radovanje tridesetim i – uživanje u životu!

Obezbedi sebi dovoljno sna!

Kvalitetan san je toliko “izlizana” priča da ne znam da li uopšte ovo i treba da spominjem kao bitno za celokupno zdravlje i blagostanje organizma. Pa ipak, činjenica je da zaista sve manje i manje spavamo i oko sebe imam toliko žena kojima su san i odmor na poslednjem mestu i kojima je sve drugo prioritet. Zato, ponoviću još jednom – jednostavno moraš da se naspavaš i odmoriš! Ne samo da ćeš doprineti zdravlju organizma, već ćeš i svojoj koži obezbediti zdrav sjaj i svež izgled što dalje znači – moći ćeš da zaboraviš na prve znakove starenja! Mnoga istraživanja su pokazala da se osobe koje premalo spavaju suočavaju sa borama oko očiju i usana zbog kojih izgledaju umorno, što zapravo i jesu. A gde su bore, tu je i stariji izgled kože…

Pij dovoljno vode!

Još jedno pravilo koje se, uprkos tome što je opšte poznato, i dalje zapostavlja. S obzirom na to da naš organizam u najvećem procentu čini voda, sasvim je logično da je za njegovo zdravlje i pravilno funkcionisanje potrebno nadoknaditi njene zalihe koje se troše tokom svakodnevnih aktivnosti i procesa. Uz to, kada piješ dovoljno vode i kada si hidrirana iznutra, i tvoja koža izgleda gipkije, sjajnije i nežnije.

Neguj se!

Postoji neko pravilo da se sa anti-aging negom počinje već oko 25. godine jer je poenta da bore sprečiš, a ne lečiš. Zato, čim uočiš prve znakove starenja, posegni za odgovarajućim kremicama kojima ćeš održati mladolik izgled kože. Vichy Slow Âge linija je osmišljena upravo sa tim ciljem – da deluje na znakove starenja u nastajanju kako bi duže uživala u koži kao u dvadesetogodišnjakinje. Vichy Slow Âge dnevna nega koriguje tanke linije i bore, neujednačen ten i vraća koži elastičnost i punoću. Sa druge strane, Vichy Slow Âge noćna nega obogaćuje kiseonikom i obnavlja kožu izloženu negativnim uticajima iz okoline, tokom noći, dok ti bezbrižno spavaš. Prve rezultate ćeš videti već ujutru, nakon buđenja – koža je u potpunosti hidrirana i blistava!

Editors choice