Iako se od početka njegove karijere spekuliše o njegovoj seksualnoj orijentaciji, za Rolling Stones magazin je zvanično jednom za sva vremena deklarisao da ne pripada LGBTQ populaciji i istakao da ne treba da ima bilo kakve veze njegova seksualnost sa njegovom muzikom, koju budimo realni, odlično radi. Ove spekulacije takođe i potiču od toga kako se ovaj pevač izražava, mnogi ga čak nazovu i feminiziranimali kako on tvrdi to je samo uticaj toga što je odrastao u porodici gde ima mnogo sestara.

Ovaj pevač se i dalje drži podalje od kontroverzija koje se umeju naći na naslovnim stranama tabloida, iako se prošle godine našao u haosu zbog svog odnosa sa Hailey Baldwin, sada Bieber. Elem, pre tačno godinu dana su se Hailey i Shawn pojavili na prestižnom modnom događaju MET gala držeći se za ruke, da bi samo mesec dana nakon toga Hailey otpratila Mendesa sa društvene mreže Instagram, i ubrzo je usledila objava njene veridbe sa Justin Bieberom, još jednim pop izvođačem koji nam dolazi iz Kanade.

Iako generalno ima imidž boy next doormoramo se ponekad zapitati  da li je to zaista tako? Ili je to samo slika koju njegov tim plasira u javnost? Zasad će to ostati jedna slatka mala misterija za sve njegove fanove, vremenom će se pokazati to, ali mi i dalje ipak odlučujemo da verujemo da je zaista jedan zlatan dečko.

Najviše pažnje privlači trenutno kao jedno od zaštitnih lica kampanje za Calvin Klein, gde mnogi kada vide njegove fotografije i promo materijal koji plasiraju u javnost dobiju ili komplekse ili se instant zaljube u lepotu kojom pleni apsolutno sve.

Sada možeš malo da se opustiš, slušaš Shawnovu muzikicu i maštaš o našem MAN CRUSH MONDAY. 

Da li je Shawn Mendes i tvoj Man Crush Monday?

Rezultati ankete

loading Man Crush Monday: Shawn Mendes Loading ...

—————————-

izvor naslovne fotografije: instagram.com/shawnmendes

Jovan Žihlavski

Comments