mango spring summer 2011 ad campaign 010211 1 Mango proleće/leto 2011.

Nova kampanja španjolskog Manga ponovo za zaštitno lice uzima senzualnu Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) koja je vidno izgubila na kilogramima ali ne i obline koje lijepo ističe u novim modelima za proljeće/ljeto.

Revija nas vraća u sedamdesete godine kada su inspiracija bile Fara Foset (Farrah Fawcett), Natali Vud (Natalie Wood), Bjanka Džeger (Bianca Jagger), Čeril Tigs (Cheril Tiegs), Šer (Cher), Debi Heri  (Debbie Harry) u ležernim modelima cvijetnih haljina, oversized odjelima te tričetvrt hlačama i lepršavim košuljama.

Nova kolekcija obiluje vedrim tonovima roze, smeđe, krem, sive, žute. Svaki model krasi vintage torbica dugog remenja, dok su posebno zanimljivi modeli koji nalikuju na male bakine nesesere.

Naravno kakva bi to bila Mangova kolekcija bez haljina, a u ovoj su one “ukrale” šou. Sad samo čekamo da i kod nas stignu ovi bombončići!


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments