2021. godinu obeležiće priliv boje u svakom smislu, kako u makeup lookovima, tako i u bojama kose i naravno, odevanju! Svima nam je potrebno malo živosti i boja, kojima ćemo izraziti svoje ličnosti i ulepšati svoje dane, a s obzirom na to da su pred nama i dalje hladniji dani, možda je najbolji način da unesete boju time što ćete se odlučiti za efektni mantil u neobičnom koloru! Iako ste možda navikli na to da su mantili neutralni, svetli i najčešće camel boje, sve to stoji, ali to ne mora biti i vaša realnost. Odlučite se za neku neočekivanu boju od ovih koje ćemo vam predložiti u nastavku teksta i gledajte kako se ceo vaš stajling menja! Nećete se pokajati, sigurni smo u to.

Jarkopink mantil od kože

Skoro smo rekli “roze, volimo te roze“, i stojimo iza toga! A naravno, kada smo kod roze tonova, pink je onaj koji se apsolutno ne zaobilazi. Mantil u pink boji je sam po sebi već statement, ali ako je još na sve to sačinjen od (eko) krokodilske kože – pa nema šanse da u njemu ostanetne neprimećeni! Ovaj sjajni mantil bi trebalo da bude u fokusu svakog stajlinga u kojem ga kombinujete, a mi preporučujemo da ga nosite uz belu majicu, svetlu torbu i pantalone koje su takođe u animal dezenu, jer print i print apsolutno idu, i ne slušajte one koji vam kažu drugačije.

Nebo-plavi mantil u jednobojnom stajlingu

Nebo-plava boja sve se više pojavljuje na našem radaru, pa je možda vreme da ona dobije i skroz samostalni tekst? U svakom slučaju, nebo-plavi mantil je veoma trendy odevni komad i sa njegovom kupovinom sigurno nećete pogrešiti, a on će odlično izgledati uz više vaših različitih stajlinga. Ipak, mi vam preporučujemo da ga nosite uz monohromni look, dakle neka sve bude u istom svetloplavom tonu, osim možda torbe i čizama/cipela koje mogu biti u veoma svetloj, pastelnoroze boji ili čak beloj. Možete ga uklopiti i uz efektan, chunky nakit.

Veoma dugi bordo mantil 

Da li i vas ovaj fenomenalni mantil malo podseća na kultni film “Matrix”? Da, i nas, i naravno da ga želimo odmah! Ovaj efektni kaput izdvaja se, kako po svojoj oversize formi i dužini, tako i po jedinstvenoj purpurnoj boji i materijalu – a najbolje bi bilo da ga uklopite uz all black stajling, koji uključuje i crne aksesoare. Ono što možete dodatni na kompletan autfit su eventoalno zlatni detalji u vidu nakita ili lanca na torbi.

Comments