Manu Čao nastaviće tradiciju sjajnih nastupa u našoj zemlji koncertom u organizaciji AAA produkcije. Beskompromisni umetnik, pevač i gitarista, koji nastupa u subotu, 14. septembra u novobeogradskoj Hali sportova, publici najavljuje preko dva sata koncerta! Manu Čao sa La Ventura sastavom, planira da uveseli svoje fanove neverovatnom i jedinstvenom mešavinom muzičkih stilova, u rasponu od roka i panka, preko ska do rege muzike.

Zbog očekivane gužve vrata Hale sportova za publiku se otvaraju već u 19h, ska-pank sastav Samostalni Referenti počinju nastup u 20h, a rege muzičar Hornsman Coyote sa svojim bendom u 20:45. Zvezde večeri Manu Chao La Ventura na pozornicu će izaći u 21:45.

Manu Čao, gitarista Mađid Fahem, Filipe Tebul na bubnjevima i Gambit na bas gitari najavljuju dobar provod tokom koncerta koji će trajati duže od dva sata. Publika će u Hali sportova biti u prilici da uživa u brojnim hitovima francusko-španskog izvođača, koje su vrlo često i životne lekcije. Pored legendarnih hitova “Bongo Bong”, “La Vida Tombola”, “Me Gustas Tu”, “Mala Vida”, “Clandestino” i ostalih, Manu Čao izvešće i pesme koje do sada nisu objavljene.

Koncert Manu Chao La Ventura imaće i humanitarni karakter. U holu Hale sportova prodavaće se suverniri i muzička izdanja vezana za karijeru pomenutog sastava, a sva sredstva prikupljena prodajom u toku večeri namenjena su beogradskom Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Manu Chao La Ventura Plakat Finalno Manu Čao obećava svirku dužu od dva sata!

Manu Chao La Ventura

Zagrevanje za koncert počinje već u četvrtak, 12. septembra, žurkom u klubu “KC Grad” u Beogradu sa početkom u 22h. Tokom večeri publici će se predstaviti španski umetnici Chami Cool & La Fama Jam, koji u Srbiju stižu u okviru projekta “Trans Europe Express”.

Nakon završetka koncerta Manu Chao La Ventura u Hali sportova u subotu, 14. septembra, svi poklonici zvuka nekadašnjeg frontmena Manu Negra mogu iste večeri da nastave provod u beogradskom klubu “Gun”. Za dobru atmosferu na afterpartiju biće zaduženi sastav Postolar Tripper i Hornsmen Coyote u ulozi DJ-a.

Preostale ulaznice za koncert Manu Chao La Ventura u beogradskoj Hali sportova mogu da se poruče onlajn preko sajta www.gigstix.com, i fizički kupe u Corner Shopovima širom Srbije. Cena ulaznica je još uvek 2,500 dinara, a na sam dan koncerta koštaće 3,000 dinara.

Comments