Dizajneri poznatog britanskog brenda Marks & Spencer  potražili su inspiraciju u sedamdesetim. Maxi haljine i suknje sa floralnim dezenom su idealne dnevne varijante, dok su odela bele i krem boje rezervisane za veče.

Kolekcija je glamurozna, ali ukoliko tražite nešto malo drugačije predstavljeni su i kombinezoni interesantnih krojeva i boja, kao i rock chic odevni komadi, koji nikada ne izlaze iz mode.

120 Marks & Sprencer   lookbook za proleće/leto 2011. 216 Marks & Sprencer   lookbook za proleće/leto 2011. 311 Marks & Sprencer   lookbook za proleće/leto 2011. 49 Marks & Sprencer   lookbook za proleće/leto 2011. 59 Marks & Sprencer   lookbook za proleće/leto 2011. 69 Marks & Sprencer   lookbook za proleće/leto 2011. 88 Marks & Sprencer   lookbook za proleće/leto 2011.

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments