Modna kuća Marni u ovoj kolekciji sadrži modele koji liče na ono na šta su njihovi fanovi navikli, a sa druge strane, inovativni detalji privlače pažnju novih interesenata.

Pola kolekcije je u nežnim bojama. Preovlađuju bež, nežnoplava i prljavoroze. Printovi su neobični. Igrom boja postiže se gotovo 3d efekat. Motivi su cvetni koji podsećaju na neku modu prošlih vremena.

Kao kontrast, drugu polovinu kolekcije čine tamne boje, crna, tamnozelena i metalik siva. Ovi modeli i jesu zapravo u tri dimenzije, jer su kreacije napravljene od krljušti i kristala, kao i našivenih cvetova koji izgledaju kao čipka.

Svakako jedna od najzanimljivijih revija na Nedelji mode u Milanu.

Marni SS14 Wonenswear Collection 20 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 05 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 18 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 34 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 33 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 32 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 04 Marni: Kolekcija za one koji žele više

Lenka Gatić

Comments