Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Modna kuća Marni u ovoj kolekciji sadrži modele koji liče na ono na šta su njihovi fanovi navikli, a sa druge strane, inovativni detalji privlače pažnju novih interesenata.

Pola kolekcije je u nežnim bojama. Preovlađuju bež, nežnoplava i prljavoroze. Printovi su neobični. Igrom boja postiže se gotovo 3d efekat. Motivi su cvetni koji podsećaju na neku modu prošlih vremena.

Kao kontrast, drugu polovinu kolekcije čine tamne boje, crna, tamnozelena i metalik siva. Ovi modeli i jesu zapravo u tri dimenzije, jer su kreacije napravljene od krljušti i kristala, kao i našivenih cvetova koji izgledaju kao čipka.

Svakako jedna od najzanimljivijih revija na Nedelji mode u Milanu.

Marni SS14 Wonenswear Collection 20 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 05 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 18 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 34 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 33 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 32 Marni: Kolekcija za one koji žele više Marni SS14 Wonenswear Collection 04 Marni: Kolekcija za one koji žele više

Lenka Gatić

Editors choice