Po prvi put ove godine maturanti će dobiti jedinstvenu priliku da posete sajam koji je posvećen samo njima. Tokom dva dana trajanja sajma, 10-22h, svi zainteresovani moći će da vide na jednom mestu najnovije kolekcije modnih dizajnera i modnih brendova, kao što su Gagliardi, Paradiso moda, Fabrique, Korff, Lavani Couture, Tijana Žunić, Jasmina Marković i WaWaWoom Design, Wannabe Collection by Predrag Đuknić, kao i unikatnog nakita Lola, Minizucchini i Pinkabella

Sve zainteresovane devojke moći će da dobiju beauty i make-up savete stručnjaka iz kozmetičkih kuća Estee Lauder i Multiactiv, kao i da se posavetuju sa timom frizerskog salona “Hair Style Veselinović”. 

maturski sajam Maturski Sajam by Wannabe

MTV logo OFFAIR normal Maturski Sajam by Wannabe prva1 Maturski Sajam by Wannabe pink Maturski Sajam by Wannabe b92 tv Maturski Sajam by Wannabe  kcn Maturski Sajam by Wannabe naxi Maturski Sajam by Wannabe blic zena Maturski Sajam by Wannabe
 bazar Maturski Sajam by Wannabe  cica Maturski Sajam by Wannabe  city magazine Maturski Sajam by Wannabe  telegraf Maturski Sajam by Wannabe nadlanu Maturski Sajam by Wannabe  najbolja mama na svetu Maturski Sajam by Wannabe

Naši medijski sponzori su: MTV, Prva televizija, Pink, B92, K:CN, Naxi radio, Žena Blic, Bazar, Cica, City Magazine, Telegraf, Nadlanu.com i Najbolja mama na svetu.com.

Posetioci ove manifestacije moći će da se druže sa najpopularnijim blogerkama i uživaju u mnogobrojnim drugim iznenađenjima. Organizatori će ovom prilikom usrećiti jednu maturantkinju i pokloniti joj matursku haljinu iz specijalne kolekcije Predraga Đuknića za Wannabe Collection, a prijavljivanje za nagradni konkurs je putem Facebook aplikacije na zvaničnom fan page-u Wannabe Magazine-a.

Ne propustite jedinstveni Maturski sajam by Wannabe koji će učiniti sve da jednog od najlepših dana u životu zablistate u punom sjaju!

Izlagači: 

Paradiso moda 

para Maturski Sajam by Wannabe

Prva prodavnica visoke mode u Beogradu smeštena je u hotelu Crowne Plaza i može biti vaš izbor za odabir svečanog autfita. Posetite ih na Facebooku i Instagramu.

Gagliardi

551 Maturski Sajam by Wannabe

Gagliardi predstavlja otelotvorenje vanvremenske atrakcije Savile Row-a, obogaćeno mediteranskim šarmom i sklonošću ka bogatom koloritu. Posetite ih na Facebooku, Instagramu i na web sajtu.

Estée Lauder 

ste Maturski Sajam by Wannabe

Estée Lauder je jedna od vodećih kozmetičkih kompanija u svetu. Na njihovom štandu saznajte kako da svoj svečani make up dovedete do savršenstva. Posetite ih na Facebooku.

Fabrique 

Untitled 2 Maturski Sajam by Wannabe

Dopustite sebi da u isto vreme izgledate prefinjeno i seksi. Haljine koje govore umesto Vas zaštitni su znak nove kolekcije ateljea FABRIQUE u koji se na jedinstveni način susreću provokativna elegancija i romantična nota francuske čipke. Posetite ih na Facebooku i Instagramu.

Korff

Korff je luksuzni modni brend. Kvalitet, luksuz, tradicija i bezvremenski dizajn. Odelo govori o čoveku, a o vama će pričati samo najbolje. Posetite ih na Facebooku i na web sajtu.

korff Maturski Sajam by Wannabe

Multiaktiv

Untitled 31 Maturski Sajam by Wannabe

Poznati kozmetički brend MULTIACTIV na 1. Maturskom sajmu predstavlja tri kolekcije:  Exclusive, Revita Derm, Anti Age. Ove kolekcije kreirane su kao jedinstvene formule za negu, revitalizaciju i podmlađivanje kože. Posetite ih na Facebooku i web sajtu!

Jasmina Marković 

jas Maturski Sajam by Wannabe

Jasmina Marković je perspektivna mlada dizajnerka iz Beograda, koja se već čitavu deceniju uspešno bavi dizajniranjem raznih komada garderobe i aksesoara. Posetite ih na Facebooku i na web sajtu!

Hair Style Veselinović

hairs Maturski Sajam by Wannabe

Na njihovom štandu saznajte kako da napravite idealnu frizuru za maturu. Profesionalci će sa vama podeliti vredne savete. Posetite ih na Facebooku!

Lavani Couture

lavani Maturski Sajam by Wannabe Mara Micic Lavani Maturski Sajam by Wannabe Mara Kris i ja Lavani C. Maturski Sajam by Wannabe

Želite da izgledate moderno i elegantno? Neka vaš izbor bude Lavani Couture! Posetite ih na Facebooku i Instagramu!

Wawawoom design

nakit Maturski Sajam by Wannabe

Iz ovog kreativnog kutka poručuju: “Svaka kreacija je unikat i personalizovana samo za vas! Kreirajte modni detalj, haljinu ili majicu kakvu ste oduvek želeli. Vašu ideju mi realizujemo”. Posetite ih na Facebooku.

Lola nakit je osmišljen kao brend koji slavi raskoš oblika, boja i različitih materijala, usklađujući ih u bajkovitu celinu sa dozom sarma realnog. Posetite ih na Facebooku!

Minizucchini počeo je sa radom oktobra 2013. Bavi se izradom unikatnog nakita. Naša vizija je šareni svet, prepun boja. Nakit je nesvakidašnji i neobičan. Posetite ih na Facebooku i Instagramu!

Pinkiebella – Podarite sebi najlepše komade maštovito kreiranog i ručno izrađenog unikatnog nakita. Zasijajte u punom sjaju nakitom izrađenim od pažljivo odabranih najkvalitetnijih elemenata. Modernim, prefinjenim, luksuznim i elegantnim, učiniće vas Pinkiebella nakit u svakoj prilici.

Tijana Žunić

Untitled 14 Maturski Sajam by Wannabe

Ukoliko volite domaću modu i želite da izgledate jedinstveno na maturu pogledajte šta nudi Tijana Žunić, modna kreatorka. Posetite njen Facebook fan page.

Wannabe Collection

Untitled 3 Maturski Sajam by Wannabe

Wannabe Collection je novi srpski modni brend, koji prati aktuelne trendove, pruža udobnost, funkcionalnost i kvalitet. Haljine za ovogodišnju kolekciju je kreairao dizajner Predrag Đuknić. Posetite nas na Facebooku, Twitteru i na web sajtu Wannabe Shop!

“Maturski Sajam by Wannabe” jedinstveni je događaj u gradu posvećen ovogodišnjim maturantima i maturantkinjama, koji će se održati 7. i 8. maja u tržnom centru “Delta City”. Posetite i naš sajt i fanpage

Comments