Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Među najboljima na svetu: “Sveti Vid”

Među najboljima na svetu: “Sveti Vid”

Lečenje slabovidosti kod male dece operacijom u većini slučajeva na ovim prostorima tretira se tek u periodu kada dete krene u osnovnu školu, što se u praksi pokazalo kao suviše kasno doba za potpuno otklanjanje ovog problema. U Specijalnoj bolnici “Sveti Vid”, ovaj problem, kao i mnogi drugi, već godinama uspešno se rešavaju, a ono na šta su predstavnici bolnice posebno ponosni jeste da je u 100% slučajeva pacijent zadovoljan. Uspeh ove beogradske bolnice planetarno je priznat, što govore i mnogobrojne nagrade kojima se ova bolnica, veoma ponosi.

Specijalna bolnica SVETI VID 2  Među najboljima na svetu: Sveti Vid

“Nakon 20 godina rada, i konstantnog usavršavanja, uspeli smo da svrstamo bolnicu “Sveti Vid” u sam svetski vrh, a Beograd prezentujemo kao regionalni centar oftalmologije. Desetine hiljada uspešno izvedenih operacija u našoj bolnici, kao i stručni tim koji čine najbolji svetski oftalmolozi, nametnuli su nove, savremene stavove i shvatanja, kada je lečenje oboljenja oka u pitanju. Svetska medicina svakodnevno napreduje, što u stopu pratimo, ali i prenosimo na mlade oftalmologe kojima pružamo šansu da uče od najboljih. Posebno smo ponosni na dečiju oftalmologiju, i uspešno otklanjanje slabovidosti kod male dece” – istakla je dr Marina Dragović, medicinski direktor Specijalne bolnice “Sveti Vid”.

Specijalna bolnica SVETI VID 3  Među najboljima na svetu: Sveti Vid

Slabovidost kod dece nastaje u ranom detinjstvu, u predškolskom uzrastu što je period kad dolazi do razvitka moždanih centara za vid i nervnih puteva koji prenose informacije iz oka do mozga. Ukoliko se oni ne razviju kako treba do otprilike osme godine, ne postoji mogućnost njihovog kasnijeg razvitka, zato je vrlo važno da se deca na vreme pregledaju, jer blagovremenim delovanjem ovaj problem može biti permanentno rešen operacijom, koje se u Specijalnoj bolnici “Sveti Vid”, gotovo svakodnevno obavljaju.

Specijalna bolnica SVETI VID 4  Među najboljima na svetu: Sveti Vid

Uspeh i stručnost Specijalne bolnice “Sveti Vid” poznati su i priznati širom sveta, što govore i brojne nagrade kojima se ova institucija ponosi. Na najvećem svetskom kongresu za operaciju katarakte i refraktivnu hirurgiju, održanom u Milanu prošle godine, bolnica “Sveti Vid” dobila je prvu nagradu, što je drugi put da na ovom najprestižnijem kongresu glavnu nagradu dobija beogradska bolnica.

Editors choice