Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

megan fox armani jeans 2011 ad campaign Megan Fox i Rafael Nadal za Armani rafael nadal armani jeans 2011 ad campaign Megan Fox i Rafael Nadal za Armani

Glumica Megan Foks (Megan Fox) pozirala je na crno-belim slikama najnovije Armani Jeans i Emporio Armani Underwear kampanje, ovoga puta zajedno sa poznatim teniserom Rafaelom Nadalom. Za fotografije bili su zaduženi Mert Alas (Mert Alas) i Markus Pigot (Marcus Piggott).

Ovo nije prvi put da Megan Foks učestvuje u Armanijevim kampanjama. Glumica je ovog puta pozirala golih leđa za Armani Jeans i na kauču u donjem vešu za Armani Underwear. Na fotografiji za Armani Jeans njeno telo je ukrašeno sa dve tetovaže. Prva, citat iz Šekspirovog književnog dela “Kralj Lir” glasi: “Svi ćemo se smejati pozlaćenim leptirima” a druga: “Oni koji su plesali su smatrani ludim od strane onih koji nisu mogli čuti muziku”.

Rafael Nadal se po prvi put razgolitio za snimanje kampanje nekog modnog brenda. On je zamenio fudbalera Kristiana Ronalda (Cristiano Ronaldo) kao novo lice Armani Jeans-a i Underwear kolekcija. Pre Ronalda, ovaj brend je predstavljao i Dejvid Bekam (David Beckham).

Sneak peek at Megan Fox and Rafael Nadal in Spring Summer 2011 Armani ads1 Megan Fox i Rafael Nadal za Armani Sneak peek at Megan Fox and Rafael Nadal in Spring Summer 2011 Armani ads 2 Megan Fox i Rafael Nadal za Armani
Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i shopping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Editors choice