Wannabe Mercator Kviz W670 2 Mercator modni predlog za maturu: Romantic

Da li je i vama više muka od silnog traženja haljina, odevnih kombinacija i mnogobrojnih dodataka, koji su vam potrebni da zablistate u divnoj, maturskoj noći? Iako se svi raduju ovom događaju i iščekuju ga tokom čitavog školovanja, sa sobom donosi i dosta razmišljanja i odluka, od onih najozbiljnijih, životnih, pa sve do toga da je potrebno izabrati pravu modnu kombinaciju i otići na maturski bal kao prava princeza. Ukoliko si ti devojka koja voli romantiku, nežne boje i prefinjene odevne komade, onda imamo pravi predlog za tebe.

Romantične devojke su one koje vole maštarije i koje uvek sanjare o tome da sve bude savršeno, bez greške. I to je zaista lepo, a i veoma dobro, jer na manje ni ne pristaju. Neka tako bude i ove večeri. Ali je, pre svega, potrebno da nađete pratioca koji će vas posmatrati i tretirati kao pravu damu i nežnu princezu, a sve ostalo je na vama.

Mercator modni predlog za maturu Romantic Look3 Mercator modni predlog za maturu: Romantic

Ukoliko pripadate ovakvim devojaka, onda su za vas najbolji izbor nežne, pastelne boje, ali to može biti i neka bela kombinacija od laganih, lepršavih materijala. Možda da odaberete jednu belu haljinu, koja će vam stajati fantastično, a vi ćete biti u nečemu što čini savršenu romantiku, a ujedno podseća na prelepe grčke boginje. Ako se odlučite za belu boju, onda vodite računa da to ne budu neki teški materijali ili duge haljine, s obzirom na to da mogu jako puno podsećati na venčanice. Kratka haljina, sa donjim delom koji se lagano širi, doneće vam zaista divan, svež osećaj leta.

Mercator modni predlog za maturu Romantic Look5 Mercator modni predlog za maturu: Romantic
Comments