Čipka je materijal koji može biti idealan za ovo veče. Osim toga što je jako prijatna, daje veoma elegantan i sofisticiran izgled, a kada je od nje skrojena haljinica poput ove, onda postajete prava princeza “na zrnu graška” koja čeka svog princa. Okrugli otvor oko vrata i kratki rukavi doprineće vašoj nežnoj pojavi. Značajnu ulogu u svemu će igrati i detalji, naravno. Pogotovo kada je u pitanju ovakva prilika, aksesoari su nezaobilazni i skoro da je neprihvatljivo ne odlučiti se za neke od njih.

Mercator modni predlog za maturu Romantic Look4 Mercator modni predlog za maturu: Romantic

“Jaki” komadi nakita ili velike torbe mogu narušiti nežnost vašeg romantičnog i lepog izgleda, pa se odlučite za nešto diskretnije dodatke. Nežna narukvica i ogrlica, ili pak neke minđuše u zlatnoj boji, biće odličan pratilac vašoj haljini. Ako baš želite da postignete posebnu notu, onda možete u sve uključiti i bisere. Izbegavajte velike cirkone koji su u nekoj upečatljivoj boji, odlučite se za jednostavan nakit koji će svojom jedinstvenošću doprineti vašem savršenom izgledu. Obratite pažnju i na torbu koju ćete poneti sa sobom. Nemojte da bude upadljiva, jer će preuzeti svu slavu. Neka to bude mala clutch torba u svetlo bež nijansi, bez ikakvih dodatih detalja u vidu nekih lanaca ili nečega sličnog.

Mercator modni predlog za maturu Romantic Look Mercator modni predlog za maturu: Romantic

Znamo da će vam problem sigurno praviti i cipele. Nema žene koja o njima ne razmišlja dugo i temeljno, a nema ni one koja se odmah odluči za jedne od mnogobrojnih koje su u izboru. Međutim, kada želite da postignete romantičan izgled, pojavu krhke i nežne devojke, težite jednostavnosti i umerenosti. Zato su najbolje neke u bež nijansi, poput one u kojoj je vaša clutch torbica, te će se utopiti zajedno i neće zaseniti vašu haljinu, koja je u ovom slučaju nosilac kompletnog stila. Uz čipku su uvek najbolji izbor salonke, koje će pridodati još malo lepote na vaš dobar izgled. Blaga šminka i jednostavna frizura biće najbolji pratioci vašeg komletnog look-a.

Mercator modni predlog za maturu Romantic Look2 Mercator modni predlog za maturu: Romantic

Uzmite savršeni cvet koji ste dobili od svog divnog partnera na maturskom balu i zaplešite velikim korakom ka jednom novom i veoma zanimljivom segmentu života.

Sve odevne komade možete pronaći uMercator centrima u Beogradu i Novom Sadu.

Suknja: Guess
Bluza: Orsay
Cipele: Office Shoes
Torba: Parfois
Mindjuše: Six
Narukvica: Six
Ogrlica: Six
Korsaž: Teleflora

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments