Osobe koje nose pretežno crno (a mnogo ih je!) jako teško počinju da unose neku drugu boju u svoje svakodnevne modne kombinacije, ali šminka je odličan način da se i to promeni! OK, nosi all-black koliko voliš, ali zato tvoj makeup može biti osvežen nekim “jačim” bojama.

Dakle, makeup je odličan razlog i način da izađeš iz svoje komfort zone, probaš nešto drugačije i ulepšaš sebi dan bojama. Najnoviji makeup trend koji je zavladao beauty svetom je mermaid tears i predstavlja savršen način da u svoju svakodnevicu uneseš nešto više boja. Na stranu što je trend sam po sebi mnogo cool. 

Ako si maksimalista koji voli da je previše svega, onda je ovo pravi trend za tebe! Od svetlih nijansi pa sve do tamnijih, naravno, sve zavisno od tvog raspoloženja, ceo tvoj look može biti još više autentičan uz jedan sasvim mali, običan detalj.

Kako izgledaju mermaid tears, otkrij u nastavku!

Kylie Jenner je bila jedna od prvih koja je još letos ovaj trend iznela na društvenoj mreži Instagram. U krajičku oka, suptilno nanesena senka, zapravo je mermaid tears. Jennerova se odlučila za svetliju nijansu roze boje, ali to ne znači da moraš i ti jer ima toliko opcija.

Nema nikakve veze da li želiš svetliju ili tamniju boju, ponavljamo, kako god se osećaš – tako i uradi. Moda ti dozvoljava slobodu kakvu god poželiš! Uvek!

Ako voliš da nosiš jak makeup, to ne znači da ne možeš da napraviš mermaid tears. Samo pametno iskombinuj boje, jer nespojivo može da izgleda zapravo jako dobro čak i kada se najmanje nadaš. Na primer, uvek možeš smaragdno zelenom da “razbiješ” pink boju!

Kako da sama sebi nacrtaš mermaid tears?

Comments