Ljubav i veze: Blizanci koji su se zaljubili tokom leta nastaviće da uživaju u svojoj bajci i tokom avgusta. Oni koji su u dugoj vezi ili braku mogu očekivati manje trzavice. Treća dekada Blizanaca još uvek muči muku sa Marsom u Vagi, pa samim tim u ljubavne odnose unosi nemir i nerazumevanje. Budite strpljivi još par nedelja, a nakon toga osećaćete kao da vam je posle dužeg vremena laknulo i da su polako sve kockice počele da se sklapaju u vašu korist.

Mesečni horoskop za avgust 2014 Blizanci Mesečni horoskop za avgust 2014: Blizanci

Karijera i novac: Ako neko bude imao finansijska primanja tokom avgusta (prva polovina) to će biti Blizanci. Novac dolazi preko posla. Za nov posao moraćete da sačekate kraj septembra.

Telo i duh: Tokom avgusta prijaće vam mir i ukoliko ste tokom jula dali svoj makismum na letovanju i u izlascima, sada je vreme da malo odmorite i napunite baterije. Šetnja pored reke ili večere sa prijateljima najviše će prijati vašem telu i čulima.

Savet meseca: Nemojte uletati u svađe i prepirke, ukoliko vas neko bude provocirao, samo se isključite i nemojte po običaju iskreno i ishitreno reagovati. Čeka vas zanimljiva i lepa jesen.

Milica Popović

 

Comments