Ljubav i veze: Device će za neku novu ljubavnu priču morati da sačekaju jesen. Tokom avgusta mogao bi da im se udvara zauzeti muškarac. Nisam sigurna koliko će moći da se opuste u takvoj romansi i koliko drage Device znaju da se bez griže savesti upuštaju u takvu priču. Provodićete dosta vremena sa prijateljima, a onda biste pred sam kraj avgusta na jednom takvom okupljanju mogli da upoznate zanimljivog muškarca – moj vam je savet da ne ulazite prebrzo u odnos sa njim, jer što više odugovlačite imaćete veće šanse da odnos zaista potraje.

Mesečni horoskop za avgust 2014 Devica1 Mesečni horoskop za avgust 2014: Devica

Karijera i novac: Novac dolazi sa nekog kraćeg puta ili preko rođaka. Ukoliko budete išli na neki kraći put mogli biste tamo da upoznate osobu koja vam u karijeri može dosta pomoći ili će vas neki rođak povezati sa poznanikom koji će vam značiti kada su novac i posao u pitanju. Iskoristite to.

Telo i duh: Dobro se osećate. Prijaju vam prijatelji i pozitivno utiču na vaše mentalno stanje. Kičma i skeletni sistem poslednjih godinu dana pravili su vam male probleme, ali polako osećate da i to popušta. Više se krećite.

Savet meseca: Sa prijateljima je sve lakše i lepše. Družite se tokom avgusta, čeka vas lepa jesen, drage Device.

Milica Popović

Comments