Ljubav i veze: Strast je ono što će obeležiti ljubavni život Jarčeva u narednom periodu, nezavisno od toga da li su u dugoj vezi ili su slobodni. Privlačiće vas malo mračniji likovi, koji kao da će imati neku tajnu u trenutku kada ih budete upoznali. Prvi deo meseca, dok je Venerica još u Raku možete upoznati neku pažljivu osobu preko kolega. Ulazak u vezu sa njim bi vas dosta oplemenio, pa ukoliko vam se takva osoba pojavi, a vi nešto ne budete oduševljene dajte mu šansu, nećete zažaliti budite sigurne.

Mesečni horoskop za avgust 2014 Jarac Mesečni horoskop za avgust 2014: Jarac

Karijera i novac: Trenutna planetarna konstalacija i dominacija znaka Lava, ovom zimskom znaku donosi priliv novčanih sredstava preko drugih ljudi. Ukoliko se bavite novcem drugih ljudi( osiguranja, banke..) očekuje vas vrlo plodonosan period ne samo u avgustu nego i tokom velikog dela 2015.godine. Vaša dominacija u kolektivu u kome radite je evidentna i kolege vam mogu zavideti u narednom periodu. Dobro slaganje sa šehovima i nadređenima. Ukoliko tražite posao konkurišite u velikim finansijskim institucijama.

Telo i duh: Mars je ušao u znak Škorpije što je vrlo jasan signal svima Jarčevima da vi mogli da se bace na neki sport. Problemi sa kičmom i zubima popuštaju. Ukoliko niste otišli na odmor ovog leta neka vikend rekreacija na planinama u Srbiji će vam i tek kako prijati. Prija vam ovo hladnije vreme. Dobro se osećate.

Savet meseca: Dajte šansu momku koga upoznate početkom meseca. To je momak vredan i trećeg i četvrtog susreta. Ne budite stroge. Biće vam krivo zbog propuštene šanse ako ga otkačite pre vremena.

Milica Popović

Comments