Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Ljubav i veze

Ovog meseca možete računati na vaš šarm, jaku seksualnu energiju i romantični entuzijazam koji čeka da bude stimulisan. Sve ovo će u jednom periodu meseca biti intenzivno, a u drugom slabije izraženo. Prvi deo meseca će biti mirniji i želećete da ga provedete u intimi svog doma i porodice, a preokupiraće vas kućni poslovi. Drugi deo meseca će varničiti od senzualnosti i biće veoma povoljan za ljubav. Lavove u novembru mogu  obradovati i neki važni događaji, poput veridbe, upoznavanja nove ljubavi, vesti o dugo iščekivanoj trudnoći

Novac i karijera

Novembar će za Lavove biti mesec teškog rada u kojem će želeti da završe sve što su započeli. Sve će vam biti užurbano, ulazićete u mnoge kritične situacije, moraćete da sprovodite mere brzo i donosite radikalne odluke. Za sve to ćete morati da uložite više fizičke energije. Možda ćete biti u prilici da se borite za nekog sa kim radite, ili čak da dođete u konflikt sa svojim kolegom ili nadređenim. Ipak, ne brinite jer vam sav taj trud može doneti uspeh u drugoj polovini meseca. Novac će vam stizati uvek kad vam je potreban, ponekad čak i u većim količinama.

lekar1 Mesečni horoskop za novembar: Lav

Telo i duh

Povedite računa o svom zdravlju, naročito u prvoj polovini meseca. Novembar je za vas kritičan mesec zato što možete doživeti neku infekciju, zapaljenje, krvarenje, operaciju. Postoji opasnost i od nesreće koja bi mogla da se dogodi iznenada.

Savet

Pokušajte da rešite kućne probleme-proverite šta treba da se popravi ili organizuje!

Olivera Denčić

Editors choice