Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Ljubav i veze

Ovog meseca možete računati na vaš šarm, jaku seksualnu energiju i romantični entuzijazam koji čeka da bude stimulisan. Sve ovo će u jednom periodu meseca biti intenzivno, a u drugom slabije izraženo. Prvi deo meseca će biti mirniji i želećete da ga provedete u intimi svog doma i porodice, a preokupiraće vas kućni poslovi. Drugi deo meseca će varničiti od senzualnosti i biće veoma povoljan za ljubav. Lavove u novembru mogu  obradovati i neki važni događaji, poput veridbe, upoznavanja nove ljubavi, vesti o dugo iščekivanoj trudnoći

Novac i karijera

Novembar će za Lavove biti mesec teškog rada u kojem će želeti da završe sve što su započeli. Sve će vam biti užurbano, ulazićete u mnoge kritične situacije, moraćete da sprovodite mere brzo i donosite radikalne odluke. Za sve to ćete morati da uložite više fizičke energije. Možda ćete biti u prilici da se borite za nekog sa kim radite, ili čak da dođete u konflikt sa svojim kolegom ili nadređenim. Ipak, ne brinite jer vam sav taj trud može doneti uspeh u drugoj polovini meseca. Novac će vam stizati uvek kad vam je potreban, ponekad čak i u većim količinama.

lekar1 Mesečni horoskop za novembar: Lav

Telo i duh

Povedite računa o svom zdravlju, naročito u prvoj polovini meseca. Novembar je za vas kritičan mesec zato što možete doživeti neku infekciju, zapaljenje, krvarenje, operaciju. Postoji opasnost i od nesreće koja bi mogla da se dogodi iznenada.

Savet

Pokušajte da rešite kućne probleme-proverite šta treba da se popravi ili organizuje!

Olivera Denčić

Editors choice