Ljubav i veze: Lavovi osećate se dobro, zar ne? Lavove druge dekade možda malo pritiska ovaj Mars u Škorpiji, ali dragi i ponosni Lavovi proćiće uskoro i to, a pred vama je cela godina Jupitera u vašem znaku! To znači da ćete vi faktički već od septembra početi da ubirate plodove na svim poljima. Kada je ljubav u pitanju ukolko ste sami konačno se pojavljuje neko vredan vaše pažnje i pogleda. Konačno u narednom periodu dolazi obrazovan i ugledan muškarac. Zauzeti mogu očekivati lepe vesti kada je proširenje porodice u pitanju.

Mesečni horoskop za septembar Lav  Mesečni horoskop za septembar: Lav

Novac i karijera: Ljubomora i zavist kolega mogu poremetiti vaše opšte dobro raspoloženje. Budite pametni i ne nasedajte na provokacije. Loš glas ili neko ogovaranje može doći do onoga ko je najmanje trebao da čuje, tako da se u septembru nemojte upuštati u bilo kakve razgovore “iza kulisa”. Za poboljšanje novčane situacije morate ipak sačekati sam kraj godine.

Telo i duh: Prija vam sport, pa je septembar odličan mesec da započnete sa nekom aktivnosti. Aerobik ili trčanje mogu prijati vašoj figuri, pa tako pravac u obližnji park ili neki gym. Sada će vam lakše nego ikada padati treninzi i napor koji on iziskuje. Mali spostista se budi u vama tokom septembra!

Savet meseca: Sa osmehom i podignutom glavom kako samo vi umete! Ponosno i dostojanstveno!

Milica Popović

Comments