Hot topics

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

1/2

Kad pričamo o što prirodnijem načinu šminkanja, ime Kim Kardashian-West nije prvo na koje ćemo pomisliti. Naravno da je ona beauty muza na svoj način, kao i da je jedna od poznatih ličnosti koje su uvek inovativne, ali ipak njena šminka zahteva dosta konturisanja i mnogo korektora kako bi look bio besprekoran. Njen dugogodišnji make-up artist Mario Dedivanović, poznatiji kao MakeUpByMario je otkrio najnoviji način kako da koristiš svoj korektor uz mali make-up trik koji on zove micro-concealing – tehnika koja će savršeno upotpuniti tvoju svakodnevnu beauty rutinu.

Ovaj trik je jako jednostavan, a sa njim ćeš uspeti da ujednačiš svoj ten na mestima gde je to potrebno, bez potrebe da celo lice “zabetoniraš” korektorom. Rezultat ovog trika je prirodan look koji uvek priželjkuješ, bez da se mnogo mučiš sa šminkom.

Micro-concealing je tehnika koja se koristi kako bi prekrila nepravilnosti na licu tako što koristiš samo malu količinu proizvoda i četkicu – najtanju četkicu za šminkanje ćeš koristiti da staviš na lice korektor u vidu sitnih tačkica, tačno tamo gde je potrebno. Prvo nanesi četkicom proizvod, onda možeš koristiti i prst da utapkaš korektor na kožu. Pazi dobro da ne promašiš boju korektora! Ovaj trik je takav da ističe tvoju prirodnu boju kože, bez da stavljaš gomilu proizvoda na lice kako bi dobila savršen ten.

Ova tehnika je najbolja za one koji žele da stave minimalnu količinu proizvoda na lice, a da pritom dobiju što je više moguće prirodan look, koji izgleda sveže”, kaže Mario. 

Editors choice