Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

1/2

Kad pričamo o što prirodnijem načinu šminkanja, ime Kim Kardashian-West nije prvo na koje ćemo pomisliti. Naravno da je ona beauty muza na svoj način, kao i da je jedna od poznatih ličnosti koje su uvek inovativne, ali ipak njena šminka zahteva dosta konturisanja i mnogo korektora kako bi look bio besprekoran. Njen dugogodišnji make-up artist Mario Dedivanović, poznatiji kao MakeUpByMario je otkrio najnoviji način kako da koristiš svoj korektor uz mali make-up trik koji on zove micro-concealing – tehnika koja će savršeno upotpuniti tvoju svakodnevnu beauty rutinu.

Ovaj trik je jako jednostavan, a sa njim ćeš uspeti da ujednačiš svoj ten na mestima gde je to potrebno, bez potrebe da celo lice “zabetoniraš” korektorom. Rezultat ovog trika je prirodan look koji uvek priželjkuješ, bez da se mnogo mučiš sa šminkom.

Micro-concealing je tehnika koja se koristi kako bi prekrila nepravilnosti na licu tako što koristiš samo malu količinu proizvoda i četkicu – najtanju četkicu za šminkanje ćeš koristiti da staviš na lice korektor u vidu sitnih tačkica, tačno tamo gde je potrebno. Prvo nanesi četkicom proizvod, onda možeš koristiti i prst da utapkaš korektor na kožu. Pazi dobro da ne promašiš boju korektora! Ovaj trik je takav da ističe tvoju prirodnu boju kože, bez da stavljaš gomilu proizvoda na lice kako bi dobila savršen ten.

Ova tehnika je najbolja za one koji žele da stave minimalnu količinu proizvoda na lice, a da pritom dobiju što je više moguće prirodan look, koji izgleda sveže”, kaže Mario. 

Editors choice