Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Banca Intesa izdala je milionitu Visa platnu karticu od početka saradnje sa kompanijom Visa. Ovaj jubilej obeležen je izložbom svih Visa kartica u portfoliju banke u sklopu koje je korisnica milionite kartice, gospođa Jasmina Mišić, nagrađena poklon putovanjem u Milano za dve osobe.

U svom portfoliju Banca Intesa ima ukupno 10 modela Visa platnih kartica, uključujući kreditne kartice Visa Classic i Visa Gold, debitne kartice Visa Internet, Visa Electron i Visa Inspire, kao i Visa Classic Paralympic, prvu dobrotvornu platnu karticu na tržištu nastalu u cilju kreiranja stabilnog mehanizma finansiranja paraolimpijskog sporta u zemlji.

Kao vodeća banka na domaćem tržištu i pionir u primeni naprednih tehnologija, Banca Intesa je u saradnji sa kompanijom Visa na tržište Srbije donela brojne inovacije poput platne kartice sa čip tehnologijom, kao i uslugu plaćanje putem mobilnog telefona zasnovanu na savremenoj Host Card Emulation (HCE) arhitekturi, ali i uvela mogućnost plaćanja karticama na rate bez kamate.

Darko Popović Banca Intesa Vladimir Đorđević kompanija Visa Jasmina Mišić Milionita Visa kartica u portfoliju Banca Intesa

Banca Intesa je vodeća banka na kartičarskom tržištu Srbije sa oko 1,4 miliona izdatih platnih kartica. U ukupnom broju izdatih kartica Banka ima tržišni udeo od 18 odsto i učestvuje sa 23 odsto u broju transakcija obavljenih u zemlji, kao i sa 25 odsto u ostvarenom prometu. Istovremeno, banka ima udeo od 38 odsto u broju transakcija izvršenih u inostranstvu, kao i učešće od 33 odsto u prometu platnim karticama izdatim u Srbiji.

Visa kartice čine čak 75 odsto ukupnog broja platnih kartica u portfoliju Banca Intesa. Zaključno sa krajem 2015. godine, Visa platne kartice učestvovale su sa 75 odsto u ukupnom broju transkacija Banca Intesa kartica u zemlji i sa 77 odsto u prometu.

Editors choice