Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Banca Intesa izdala je milionitu Visa platnu karticu od početka saradnje sa kompanijom Visa. Ovaj jubilej obeležen je izložbom svih Visa kartica u portfoliju banke u sklopu koje je korisnica milionite kartice, gospođa Jasmina Mišić, nagrađena poklon putovanjem u Milano za dve osobe.

U svom portfoliju Banca Intesa ima ukupno 10 modela Visa platnih kartica, uključujući kreditne kartice Visa Classic i Visa Gold, debitne kartice Visa Internet, Visa Electron i Visa Inspire, kao i Visa Classic Paralympic, prvu dobrotvornu platnu karticu na tržištu nastalu u cilju kreiranja stabilnog mehanizma finansiranja paraolimpijskog sporta u zemlji.

Kao vodeća banka na domaćem tržištu i pionir u primeni naprednih tehnologija, Banca Intesa je u saradnji sa kompanijom Visa na tržište Srbije donela brojne inovacije poput platne kartice sa čip tehnologijom, kao i uslugu plaćanje putem mobilnog telefona zasnovanu na savremenoj Host Card Emulation (HCE) arhitekturi, ali i uvela mogućnost plaćanja karticama na rate bez kamate.

Darko Popović Banca Intesa Vladimir Đorđević kompanija Visa Jasmina Mišić Milionita Visa kartica u portfoliju Banca Intesa

Banca Intesa je vodeća banka na kartičarskom tržištu Srbije sa oko 1,4 miliona izdatih platnih kartica. U ukupnom broju izdatih kartica Banka ima tržišni udeo od 18 odsto i učestvuje sa 23 odsto u broju transakcija obavljenih u zemlji, kao i sa 25 odsto u ostvarenom prometu. Istovremeno, banka ima udeo od 38 odsto u broju transakcija izvršenih u inostranstvu, kao i učešće od 33 odsto u prometu platnim karticama izdatim u Srbiji.

Visa kartice čine čak 75 odsto ukupnog broja platnih kartica u portfoliju Banca Intesa. Zaključno sa krajem 2015. godine, Visa platne kartice učestvovale su sa 75 odsto u ukupnom broju transkacija Banca Intesa kartica u zemlji i sa 77 odsto u prometu.

Editors choice