Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Milionita Visa kartica u portfoliju Banca Intesa

Milionita Visa kartica u portfoliju Banca Intesa

Banca Intesa izdala je milionitu Visa platnu karticu od početka saradnje sa kompanijom Visa. Ovaj jubilej obeležen je izložbom svih Visa kartica u portfoliju banke u sklopu koje je korisnica milionite kartice, gospođa Jasmina Mišić, nagrađena poklon putovanjem u Milano za dve osobe.

U svom portfoliju Banca Intesa ima ukupno 10 modela Visa platnih kartica, uključujući kreditne kartice Visa Classic i Visa Gold, debitne kartice Visa Internet, Visa Electron i Visa Inspire, kao i Visa Classic Paralympic, prvu dobrotvornu platnu karticu na tržištu nastalu u cilju kreiranja stabilnog mehanizma finansiranja paraolimpijskog sporta u zemlji.

Kao vodeća banka na domaćem tržištu i pionir u primeni naprednih tehnologija, Banca Intesa je u saradnji sa kompanijom Visa na tržište Srbije donela brojne inovacije poput platne kartice sa čip tehnologijom, kao i uslugu plaćanje putem mobilnog telefona zasnovanu na savremenoj Host Card Emulation (HCE) arhitekturi, ali i uvela mogućnost plaćanja karticama na rate bez kamate.

Darko Popović Banca Intesa Vladimir Đorđević kompanija Visa Jasmina Mišić Milionita Visa kartica u portfoliju Banca Intesa

Banca Intesa je vodeća banka na kartičarskom tržištu Srbije sa oko 1,4 miliona izdatih platnih kartica. U ukupnom broju izdatih kartica Banka ima tržišni udeo od 18 odsto i učestvuje sa 23 odsto u broju transakcija obavljenih u zemlji, kao i sa 25 odsto u ostvarenom prometu. Istovremeno, banka ima udeo od 38 odsto u broju transakcija izvršenih u inostranstvu, kao i učešće od 33 odsto u prometu platnim karticama izdatim u Srbiji.

Visa kartice čine čak 75 odsto ukupnog broja platnih kartica u portfoliju Banca Intesa. Zaključno sa krajem 2015. godine, Visa platne kartice učestvovale su sa 75 odsto u ukupnom broju transkacija Banca Intesa kartica u zemlji i sa 77 odsto u prometu.

Editors choice