Istina je da izolaciju ne podnosimo sjajno, ali iznova pronalazimo načine da se oraspoložimo. Ipak je sve u načinu na koji posmatramo stvarnost oko nas i u nivou optimizma, koji gaijimo duboko u nama. Došao je onaj trenutak kada istinski treba da oslušnemo sebe, jer smo u periodu slobodnog života i kretanja, često posezali za kratkotrajnim zadovoljstvima. Sada je konačno došao trenutak da se posvetimo svojim osećanjima i da istinski uživamo u svim prijatnostima tokom dana. 

Bezbroj puta je potvrđeno da je muzika ta koja može da nam ne samo popravi raspoloženje, već da može da nas inspiriše i da nam da snagu da preguramo težak period. Možda je sada trenutak da muziku oslušnemo na malo drugačiji način, da pokušamo da osetimo svaku notu, da analiziramo tekstove, divimo se svim tim divnim muzičkim delima i pustimo da nam prostruje kroz celo telo.

WANNABE MAGAZINE je tu za vas, a posebno u vremenima koja slobodno možemo da opišemo kao “teška i izazovna”. Zajedno smo u svemu ovome i zato želimo da vam pružimo podršku na jedan malo drugačiji način.

Od sada ćete imati priliku da uživate u mini koncertima, koje pripremamo specijalno za vas. Osluškujemo vaše želje, kako bismo vam priuštili mini užitke u danima koji nam predstoje.

Zadovoljstvo nam je što je ovu seriju mini koncerata otvorio izuzetno talentovani Igor Simić. Lagane note, samo zvuk gitare i jedinstven glas Igora Simića uz neprolazne hitove pretvorili su jedno obično veče u posebno! 

I najbolja stvar od svega je što se ovim muzičkim izvedbama stalno možete vraćati. Ovaj i sve buduće mini concerte čuvaćemo u segmentu IGTV.

Pogledajte i poslušajte kako nas je Igor Simić sinoć oraspoložio:

Tvoj WANNABE MAGAZINE

Comments