Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Znamo, ne voliš različite boje na sebi, nisi ljubitelj previše detalja i nekako se ne osećaš dobro u stvarima koje se previše ističu, koje su specifične i stvarima koje imaju mnogo elementa na sebi. Minimalizam je tvoj pravac i sasvim te razumemo. Ali ti verovatno ne možeš da razumeš kako se neki drugi ljudi tako olako upuštaju u avanturu zvanu “colorful” i kako tako lako mogu da nose na izgled nespojive komade. 

Minimalisti vole ultimativnu jednostavnost, vole da sve što obuku izgleda svedeno. A svim nama je poznato, ukoliko se dobro ukombinuju minimalistički komadi,  celokupan autfit može da izgleda veoma skupo!

Ovog proleća je vreme da zablistaš na sasvim drugačiji način, a pritom ne želimo da remetimo tvoje minimalističke momente, želimo da ti pomognemo da uz pomoć njih dovedeš svoj stajling do savršenstva.

Jednostavni i prijatni krojevi 

Sve one zimske haljine možemo nositi i u proleće, samo bez jakne. Zato sada dok su sezonska sniženja požuri da kupiš neku prelepu pletenu haljinu koju ćeš moći da nosiš dok živa na termometru ne pređe nekih dvadesetak stepeni. Naravno i sama znaš da će to mnogo prijati tebi ukoliko izabereš blage boje, a druge detalje i aksesoare koje treba da dodaš gledaj da budu u sličnim bojama. I pored dominantne boje izaberi samo jednu.

Ogromne torbe 

Trend koji definitivno ne možemo da izbegnemo, kojem smo se priklonili od samog početka i koji nam je u nekom smislu olakšao život. Žene smo i volimo da sa sobom nosimo toliko mnogo stvari i stinica, a opet s druge strane, nezadovoljne smo jer u ponudi nije bilo toliko dobro odabranih ogromnih tobri, koje bi se perfektno slagale uz sve naše kombinacije. Sada ih, na sreću, ima mnogo više. Naravno, ti kao minimalista ćeš izabrati ona krajnje jednostavne i zato ćeš moći mnogo više da ih kombinuješ.

Editors choice