“Kratka odela”

Nije kao da smo sa oduševljenjme prihvatili ovo. Čudno je bilo obući šotrts pantalone ili one tik duže. Čudno je bilo to nositi kao da je sasvim normalno. Međutim, polako se privikavamo i shvatamo da je to zapravo savršen trend. Uz sako identične boje, i neku odličnu rolku, izgledaćeš jedinstveno, zadovoljćeš sve kriterijume minimalizma i pritom ćeš se osećati veoma lepo. Ovo svakako jeste izlazak iz zone komfora na neki način, ali i dalje ostaješ verna svom jednostavno zavodoničkom stilu.

Asimetrične bretele

Jednostavna majica ili bluzica i bretele koje ne idu tamo gde ih očekujemo – istraživaćemo još uvek ovaj trend. Jedna bretela koja ide preko grudi do druge strane – definitivno vrlo sexy, a u isto vreme minimalistički. Uvek je seksipil koji je istaknut na tako jednostavan način najefektniji. I nije uvek sve do seksipila, ali ove majice zaista deluju mnogo moćno.

Chunky ogrlice 

Chunky ogrlice smo opet zavoleli zbog brenda Bottega Veneta, a onda su mu se i ostali brendovi pridružili poput brenda Paco Rabanne, kao i brenda Laura Lombardi. I odmah smo zavoleli ove ogrlice i definitivno su ispunile našu zimu. Sada je vreme da sa sebe skinemo sve te dodatne slojeve, da se oslobodimo viška, ali ćemo zadržati ove omiljene ogrlice. Savršeno će ići uz proleće, ali i uz leto, visoke temeprature i sve te divne sunčane dane.

Naslovna fotografija: instagram.com/nordicstylereport/

Jelena 

Comments