Smučile su vam se priče drugarica o tome kako su presrećne u svojim dugogodišnjim vezama? U glavi vam prolazi ono nesrećno: Ja bre ne mogu pet dana da imam dečka, a ova već smišlja imena za petoro dece koje će mu roditi!

Kako život ume da bude kučka i da vas neće sreća baš kada vi to želite, a vi budite carice i sprečite to. Delujte uporno, otresito i pobednički. Videćete da par saveta i trikova može učiniti misiju traženja dečka dosta lakšom. Potrebno je da:

dečko nije drugarica Misija: Pronađi dečka (1. deo)

1. Uveri se da on već nema devojku. U slučaju da ima, besmislen je sav trud oko njega, jer niti želite da gradite ljubav na nečijim suzama, niti možete biti sigurne da joj se posle par meseci neće vratiti. Takođe, vodite računa da dečko koji vam se dopada nije možda skoro prošao kroz raskid, ova situacija vam, takođe, neće ići naruku, jer ćete biti rame za plakanje. Veza za preboljevanje. A to ne želite!

2. Napravi prvi potez. Nađite neki hobi, strast, nešto što vas povezuje i ne stidite se, započnite razgovor. Načinite taj prvi mali korak, posle toga sve će ići lakše.

Comments